Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Абе другар како да го тепаме Валадолид кога половина тим ни го нема...Анри, Ето, Турам...ај да не бројам.
Не зезај што ако го имавме Турам:wink:Абе другар како да го тепаме Валадолид кога половина тим ни го нема...Анри, Ето, Турам...ај да не бројам.
ето ќе се врати порано, за три-четири недели почнува да игра
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20071101/noticia_53408242274.html
![]()
![]()
![]()
Ќе се врати...ама и 3-4 недели не е малку...Сега само нека се вратат Анри..и компанијата..барем да се држиме до дека се врати Ето.
А Ето ебати несреќата што ја има...една утакмица 2 месеци повреда ебати.......
и тоа пријателска...
а за анри, не знам, јас си го чекам ето да биде 100% спремен,
анри не може некако да се поврзе, можда е уште рано, не знам, али ето и роналдињо функционираа беспрекорно, се местеа со поглед, сега не знам до кого е ова, дали до анри или роналдињо
само факт е дека за ето ќе чекаме да се разигра дури јануари негде така да, рони-анри-меси мора да проработат
Челзи ја предводеле трката за Роналдињо, наводно со понуда од 100 милиони евра
инаку во топ сикрет на ел мундо прочитав дека абрамович бил во Браселона да си ја проба среќата за Рони уште во август ама ништо, тогаш беше цврст ставот дека не е на продажба.
http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/20071101/noticia_53407182308.html
а ова 100 мил., тоа се многу пари луѓе, јас мислам дека никој не вреди толку, ама сепак не сум за продавање сега, да почекаме до летово па макар и да падне цената на 30, не ми се ризикува да се разигра роналдињо и тоа во најголемиот европски ривал на Браса!!!
НЕ !
Мислам дека не треба продажба сега на полусезона...освен ако не планира да зима некој играч што е класа како Роналдињо па тогаш да го продаде...а ако запнал па Абрамович толку по Роналдињо оти не сака да трампа Лампард за Роналдињо?
Трампа на полусезона? Многу тешко. Ако се направи таков трансфер (премногу тешко), тогаш Роналдињо ќе треба ЛШ да седи на трибини.