Дали ова треба да се плаќа?

• Креатор на темата Креатор на темата Ninjazelka
  • Време на започнување Време на започнување
Ама брат како ќе додајш 0 на крајот?
Мора да оставиш 1 празно поле и сигурно вработениот на шалтер ќе праша зошто вака и можи да ти речи да напишиш друга уплатница, пошо не се и тие будали
2vwh2t1.jpg

Кај шо има Х не можиш празно да го оставиш местото

исто прашање

Ама брат како ќе додајш 0 на крајот?
Мора да оставиш 1 празно поле и сигурно вработениот на шалтер ќе праша зошто вака и можи да ти речи да напишиш друга уплатница, пошо не се и тие будали
2vwh2t1.jpg

Кај шо има Х не можиш празно да го оставиш местото
СИГУРЕН СИ ДЕКА НЕМОЖЕ ДА ОСТАИШ? :) иии.. СИГУРЕН СИ ДЕКА КЕ ТЕ ВРАТИ НЕКОЈ ???

Прилично сум сигурен пошо можи и вработенио така да те заеби.
пријател. ја ова не го измислувам туку ти кажувам што сум гледал како уплаќаат кај мене во средно и никој ништо не им рекол. сеа му пишав на аут оф риалити дека има ризик и за тоа ама не верувам дека некој ке се замара само за една 2 3 уплатници. да се сите да - ке се подразмислат ама ти мислиш дека водат толкава евиденција кој колку платил? те молам... колку студенти има на кирил и методиј? колку уплатници треба да платат.. кој води сметка за тоа кој се отпишал упишал презапишал година и тн.. никад немаат точна бројка ама баш никад! и мислиш некој ке се замара за 500 денара за 1000ка ? тие пари шо ги давате се чисто полнење на нечив џеб. нека ти постне аут оф риалити шо му пишав ме мрзи сеа да барам мене

Освен ако не работи татко ти на шалтер нема шанса поинаку вака пополнета уплатница да ти помине. Може да лета од работа за ваква малверзација.

пријател. ја ова не го измислувам туку ти кажувам што сум гледал како уплаќаат кај мене во средно и никој ништо не им рекол. сеа му пишав на аут оф риалити дека има ризик и за тоа ама не верувам дека некој ке се замара само за една 2 3 уплатници. да се сите да - ке се подразмислат ама ти мислиш дека водат толкава евиденција кој колку платил? те молам... колку студенти има на кирил и методиј? колку уплатници треба да платат.. кој води сметка за тоа кој се отпишал упишал презапишал година и тн.. никад немаат точна бројка ама баш никад! и мислиш некој ке се замара за 500 денара за 1000ка ? тие пари шо ги давате се чисто полнење на нечив џеб. нека ти постне аут оф риалити шо му пишав ме мрзи сеа да барам мене

Во никој случај не велам дека измислуваш и верувам дека си видел кај шо го прават ова па можеби и ти го имаш направено, но сакам да ти кажам дека во пракса е скоро неизводливо.Освен пред 75 да напишиш некоја цифра пр. **175.00, шо сум сигурен дека би поминало.
Инаку многу итра работа е ова пер, да фатиш партиципација да си поминиш вака :pos:

Освен ако не работи татко ти на шалтер нема шанса поинаку вака пополнета уплатница да ти помине. Може да лета од работа за ваква малверзација.
работникот нема шо да лета од работа. он уплаќа што му е дадено ако некој наебе ке биде тој шо преправал во случајов уплаќачот

работникот нема шо да лета од работа. он уплаќа што му е дадено ако некој наебе ке биде тој шо преправал во случајов уплаќачот

Работникот на шалтер не е ставен само да врши уплати, ако не е целосно пополнета уплатницата он не смее да ја прими. Се одговара за тоа.

a da stavam 150 pa kaj kecot samo da stavam crticka posle kako 750 da izlgeda?

a da stavam 150 pa kaj kecot samo da stavam crticka posle kako 750 da izlgeda?

Не мора и 1 да пишуваш можиш празно поле да оставиш па сама да пишиш 7 е сеа нз колку е веројатноста * да ти пиши вработениот на шалтер па да не можиш 7 да пишиш
пробај и сподели:icon_mrgr:

абе уплати некој неуплати како по минавте ке каже некој или толку од муабетов? дајте кажете успешно неуспешно искуства патешествија ни а ни б не кажувате а за прашања милион ке поставите :)

Вие свесни ли сте дека ако успеете да го направите ова...дека ќе бидете првите кои што успеале на факултетот да му направат мањак,макар и еден денар......од 49та кога е формиран немаат слушнато за загубено денарче....

А ако успеете влегувате директно во легендите....за вас ќе се пеат песни,и улици ќе крстат по вашите имиња.:)

не го платив тоа од 750, ништо не ми рекоа таму каде што ги преедавав документите, (машински) за другтие факултети незнам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom