ФБИ уапси Албанец, обвинет за помагање тероризам

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
И каква врска има се ова со тоа дека темава е дебилна ?
И кој кур,уапсиле албанец за соработка со ал-каеда.Уапсиле и еден куп босанци,уапсиле и турци и сиријци,саудијци и сега?Кај што имаш муслимани таму и ќе се најдат неколку што ќе го поддржуваат тоа.Углавном кај дел од народите кои имаат муслиманско мнозинство тоа се неколку полуретардирани поединци.Да беа албанците некои големи радикални муслимани ќе беше многу многу подруга ситуација.
na kogo mu zbouravas, nekoi lugje ednostavno ne razbiraat deka tie se izolirani slucai, tie se luge koi se trn na okoto na site nas, bez razlika na vera i nacija

Член од
2 февруари 2011
Мислења
10
Поени од реакции
1
Колку Македонци има осомничено за соработка со Алкаеда или некоја слична терористичка група???НИЕДЕН! А колку Албанци имаат уапсено поради учество во терористички организации?Знаеш ли дека имаат Албанците песна во која го величат Бин Ладен?Знаеш ли дека има неколку случаеви во кои Албанци имаат убиено Американски војници???Дали некој Македонец има направено такво нешто???Ајде дечко пак напишими дека не треба да обвинуваме секого него поединци.
Pa i vo Ungarija Makedonec zakopuval zivi luge (nesto najgrozomorno sto sum go cul do sega otkako citam crna hronika) i toa treba da znaci deka site makedonci se takvi?NE! Ova tvoevo e cist nacionalisticki stav i ubavo ti kaza deckovo pogore deka da bese tipot od Ermenija ovaa vest ke projdese nezabelezano sto e cist primer za toa! Inace i Makedoncite go velicat Aleksandar Veliki iako ubil najveke luge vo istorijata na covestvoto pa nikoj toa ne go spomnuva,ama zatoa koga se raboti za nekoj od druga nacionalnost koja sto ja ima vo MK i od muslimanska veroispoved e togas site sme teroristi,a vie ste macinja sto na mravka ne gazite,sedi bee ne tuku zbori gluposti na pamet tuku iskoci i vidi koj e pred se COVEK i koj nema da ti nasteti,a ne koj koja nacionalnost e i kakva religija ima!!!

V

viktora

Гостин
И каква врска има се ова со тоа дека темава е дебилна ?
И кој кур,уапсиле албанец за соработка со ал-каеда.Уапсиле и еден куп босанци,уапсиле и турци и сиријци,саудијци и сега?Кај што имаш муслимани таму и ќе се најдат неколку што ќе го поддржуваат тоа.Углавном кај дел од народите кои имаат муслиманско мнозинство тоа се неколку полуретардирани поединци.Да беа албанците некои големи радикални муслимани ќе беше многу многу подруга ситуација.
Нема врска, надополнето е за да одговорам на некои глупи прашања.А, патем какви се другите теми на пример,Катар го призна косово или Албанија гради некој тунел???Кој кур некого го интересира тоа???
"Да беа албанците некои големи радикални муслимани ќе беше многу многу подруга ситуација"
Е ова до сега дефинитивно е најглупото нешто што го имам прочитано на форумов!Гарант си од Струмица или од Штип.
--- надополнето: Sep 12, 2011 7:16 AM ---
Pa i vo Ungarija Makedonec zakopuval zivi luge (nesto najgrozomorno sto sum go cul do sega otkako citam crna hronika) i toa treba da znaci deka site makedonci se takvi?NE! Ova tvoevo e cist nacionalisticki stav i ubavo ti kaza deckovo pogore deka da bese tipot od Ermenija ovaa vest ke projdese nezabelezano sto e cist primer za toa! Inace i Makedoncite go velicat Aleksandar Veliki iako ubil najveke luge vo istorijata na covestvoto pa nikoj toa ne go spomnuva,ama zatoa koga se raboti za nekoj od druga nacionalnost koja sto ja ima vo MK i od muslimanska veroispoved e togas site sme teroristi,a vie ste macinja sto na mravka ne gazite,sedi bee ne tuku zbori gluposti na pamet tuku iskoci i vidi koj e pred se COVEK i koj nema da ti nasteti,a ne koj koja nacionalnost e i kakva religija ima!!!
Србски унгарец кој имал и Македонски пасош!Кога пишуваш некоја информација довршија до крај.

TheTrooper

Психијатриски случај
Член од
27 април 2009
Мислења
6.833
Поени од реакции
6.392
Нема врска, надополнето е за да одговорам на некои глупи прашања.А, патем какви се другите теми на пример,Катар го призна косово или Албанија гради некој тунел???Кој кур некого го интересира тоа???
"Да беа албанците некои големи радикални муслимани ќе беше многу многу подруга ситуација"
Е ова до сега дефинитивно е најглупото нешто што го имам прочитано на форумов!Гарант си од Струмица или од Штип.
--- надополнето: Sep 12, 2011 7:16 AM ---

Србски унгарец кој имал и Македонски пасош!Кога пишуваш некоја информација довршија до крај.
Ај прво за болдот да ти одговором,од Скопје сум ако те занима,имам и во Чаир и во Топанско поле живеено,а таму врие од нив.Да беа мнозинството од нив радикали верувај многу подруго ќе беше.Имаат и они такви,не викам не,но не се ни како што сакаш да ги претставиш.Им шетаат ли на нив голем дел од жените откриени,кај младите најголем дел од девокјите не се забулени,имаат многу и што се високо образовани.Колку само од нив и си пијат алкохол да знаеш само.......колку од нив асално се молат,колку од нив постат,а тоа што многу од нив се редовни во џамија колку што сум јас во црква.......... баш се се тоа радикали.Нормално е да имаат по некој таков,секој муслимански народ си има такви.Јебига,нус појава на исламот.Кај некој народ помалку,кај некој повеќе....Немој да ми кажеш дека албанциве тука се како Пакистанците или саудијците или Иранците.
Второ ако темите за тоа дека Катар дека го признал Косово или Албанија гради тунел се глупи,не значи дека твојата не е.
Трето и што ако бил српски угнарец со македонски пасош?Значи дека ако би бил македонец не би бил во состојба да изврши нешто такво?Што е ние сме вакцинирани против масовни убијци,психопати и радикали?Еве и Фрицл ја силуваше ќерка му,па сите шваби значи го прават тоа или се склони кон тоа?Младиќ ги сотре у Сребреница муслиманите,секој Србин е таков и го одобрува тоа што се случи таму?

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Да за територии!!!Ај малце да анализираме можи?Како прво кога беше референдумот за независност ЗАШТО ВИЕ АЛБАНЦИТЕ ГО БОЈКОТИРАВТЕ???Зошто не ги почитувавте македонското знаме,химна и закони во општините каде сте мнозинство?Па нели со рамковниот вие ги добивте сите можни права така?Па сега што не ви чини што повторно не ја чувствувате Македонија како своја татковине него го сонувате Косово и Албанија?
Едно да знаете,ретки се тие будали(како овој погоре) кои веруваат во вашата искрајност према оваа држава.Вие сте на ред да докажете дека сакате соживот,а не ние.А до тогаш во моите ОЧИ сите Албанци ќе бидат терористи кои посакуваат да ја уништат мојата татковина.
Сега ќе ти каже волкот. Албанците го бојкотираа референдумот заради УСТАВОТ, и етноцентричниот карактер на прашањето, потоа во идејата за независност не беа вклучени интересите на Албанците, кои не беа против македонскиот народ, туку против политичкиот естаблишмент и концептот на уредување на државата. Потоа истиот тој Устав после 10 години мораше да се смени, па да се среди колку толку. Преходниот устав беше бетер и на тој во србија. Албанските политичари во тоа време бараа уставот да се среди, но вашите во тоа време ги игнорираа, и така се случи тој бојкот, не дека сакаа да бидат уште дел од Србија.

Потоа јас сум албанец по националност, и јас за разлика од тебе, имам две знамиња/химни, едната е државната а другата национална, незнам зошто ти е тешко да го прифатиш ова.

Вториот болд, докажува дека ти си нискоинтелегентен човек. Жал ми е за тебе, незнам што да ти кажам друго.

Macedonia>>Europe

Faster Than Light
Член од
6 јуни 2007
Мислења
2.582
Поени од реакции
836
Преходниот устав беше бетер и на тој во србија. Албанските политичари во тоа време бараа уставот да се среди, но вашите во тоа време ги игнорираа, и така се случи тој бојкот, не дека сакаа да бидат уште дел од Србија...
Кога се осамостојувавме од Југославија Бадентер кажа, единствено Македонија и Словенија заслужуваат независна држава според уставот за после 10 години под притисок и на него да не му чини.
Вашите мислења за македонскиот устав инаку се тотално не битни, вие и онака сте повеќе од пола гости во нашата земја, дали сте се населиле од косово по 1991 или како диви балисти од албанија тотално ирелевантно, немате збор по тоа прашање... уствари не би требало да имате ама ете америка сега за сега наоѓа интерес во вашатат експанзија.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Кога се осамостојуваше Југославија Бадентер кажа, единствено Македонија и Словенија заслужуваат независна држава според уставот за после 10 години под притисок и на него да не му чини.
Вашите мислења за македонскиот устав инаку се тотално не битни, вие и онака сте повеќе од пола гости во нашата земја, дали сте се населиле од косово по 1991 или како диви балисти од албанија тотално ирелевантно, немате збор по тоа прашање... уствари не би требало да имате ама ете америка сега за сега наоѓа интерес во вашатат експанзија.
Нашето мислење се виде колку е битно.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Абе Хотмејл дали овој сегашен "колку-толку среден" устав ви е по мерак или пак да го смениме???
Вие Албанците сте само средство на Америка да си ја спроведува политиката на Балканов.Во 2001-ва уставот се смена со намера да се ослабни македонската позиција во разговорите со Гејлада.Вие бевте само реализатори на терен на тој план.
Османлиите ве користеа пред 100 + г. за правење зулуми,денес ве користат Американците.

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Абе Хотмејл дали овој сегашен "колку-толку среден" устав ви е по мерак или пак да го смениме???
Вие Албанците сте само средство на Америка да си ја спроведува политиката на Балканов.Во 2001-ва уставот се смена со намера да се ослабни македонската позиција во разговорите со Гејлада.Вие бевте само реализатори на терен на тој план.
Османлиите ве користеа пред 100 + г. за правење зулуми,денес ве користат Американците.
Овој устав добар е, но не одличен.
Уставот вие го сменивте пред 2001 уште еднаш, тогаш не беа Албанците учесници, па и тогаш водевте преговори со Гејлада, нели?:). Паѓа во вода првиот болд. Сега дали го сменил, Киро, Бранко, Грујо не ме интересира, само значи дека Албанците немат врска со тоа?

Вториот болд
Они нас не користат, па и ние ги користиме американците колку што можеме.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Уставот вие го сменивте пред 2001 уште еднаш, тогаш не беа Албанците учесници, па и тогаш водевте преговори со Гејлада, нели?:). Паѓа во вода првиот болд. Сега дали го сменил, Киро, Бранко, Грујо не ме интересира, само значи дека Албанците немат врска со тоа?

Вториот болд
ova tie ne go razbiraat

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133

Вториот болд
Во 2001-ва Уставот се смена темелно.Македонскиот народ стана етничка заедница.

Solid

Зона на самракот
Член од
26 август 2007
Мислења
7.176
Поени од реакции
4.133
Пред тоа се смени само мал дел ами од Македонци станавте ФИРОМ.
За ова се слагам.Македонецот секогаш страдал од своите.А тоа вие го користите многу добро.

Kajgana Shop

На врв Bottom