Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.961
Поени од реакции
45.197
На истиот форум начекав мислење дека Роси во тој поглед беше вистинскиот избор, а не Гасперини, и негува фудбал кој е преадекватен за моменталнава екипа на Интер, али јебига, после ебење нема каење ...

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
^ Па брат и ја бев скептик кога човеков го играше крило . на супер купот со Милан го става крило да игра . Алварез нема брзина ама има зрелост , техника и точни пасови што е измислен да игра у средина како денес .

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
На истиот форум начекав мислење дека Роси во тој поглед беше вистинскиот избор, а не Гасперини, и негува фудбал кој е преадекватен за моменталнава екипа на Интер, али јебига, после ебење нема каење ...
Има бе брат :))

N

Nicky Santoro

Гостин
последните три утакмици помеѓу интер и палермо се Вртелешки
2 во 1/1во 2
ова е срам за италијанскиот футбал
можеби е глупаво ви доаѓам во ваш фан клуб да ви солам памет ама овде нешто смрди
за 4тиот гол цезар се наведна,за третиот ''прекрасен'' жив зид се намести

Член од
26 август 2011
Мислења
517
Поени од реакции
114
►Eстебан Камбјасо: ’’Овој пораз боли многу но немојте да направите
драма.Во фудбалот има победи и порази и поразите можат да дојдат
во првото или во 10 коло,не е битно.Никој не сака да изгуби,затоа
треба да бидеме сите заедно.Имаме нови играчи во тимот кои треба
да се адаптираат сеуште.’’

►Жулио Цезар: ’’Многу сум изнервирам со себеси,на целиот натпревар
бев добар но во голот на Пиниља бев на погрешна нога,требаше да
бидам еден чекор понапред.Зошто си давам критики себеси?За да
бидеш голман на Интер и на Бразил треба да ги прифатиш грешките
и да ги поправиш.’’

►Рикардо Алварез: ’’Изгубивме во еден натпревар каде што не игравме
лошо,многу ми е криво но ние треба сеуште да се подобруваме.Моето
деби?Многу сум среќен што вечерва дебитирав во една од најдобрите
Шампионати во Светот,се разбира многу ми е жал за резултатот.Мојата
позиција?Јас можам да играм на секоја позиција,дури во одбраната.’’

►Диего Милито: ’’Јас сум многу разочаран од резултатот,мислам дека
одигравме добар натпревар.Мило ми е за двата гола но премногу
ми е криво за резултатот.Сега треба да гледаме напред и да се
поправиме,и ние тоа го можеме бидејќи во тимот има голема
желба.Форлан и Ѕарате?Лесно е да играш со двајцата.Фановите?
Тие се секогаш со нас’’.

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.961
Поени од реакции
45.197
2 во 1/1во 2
можеби е глупаво ви доаѓам во ваш фан клуб да ви солам памет ама овде нешто смрди
Не е намештаљка, не ги пратиш Интер тоа е очигледно, слика и прилика се во одбраната од она што го покажаа во подготвителните мечеви кога се удри потврда дека ваќа едноставно не можат да играат, а сепак се отиде со глава кроз ѕид.

Немојте ве молам со овие масонски заговори, очигледно дури и на аматер од тренер му требало само едно полувреме да свати колку всушност Интер се ранливи назад.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
2 во 1/1во 2
А бе да знам дека ја пуштиле ќе те частам нешто, ќе ми олесни :pos:

Туку живиот ѕид беше срање и пред тоа само Цезар ги фаќаше топките. Јбг, распад систем беше денес се...

Sky*

Не биди коцкест.
Член од
12 август 2011
Мислења
5.653
Поени од реакции
7.300
Кога се бираше измеѓу Гасперини,Миха и ДЕлио Роси јас бев за Роси да дојде на клупата гледајќи како ги водеше Лацио и успеа да избори Лш со нив, и со нив стигна до финалето во суперкупот а ова година истото го направи со Палермо и мислам дека типот е строг, си има карактер.

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.619
Поени од реакции
59.432
Кога се бираше измеѓу Гасперини,Миха и ДЕлио Роси јас бев за Роси да дојде на клупата гледајќи како ги водеше Лацио и успеа да избори Лш со нив, и со нив стигна до финалето во суперкупот а ова година истото го направи со Палермо и мислам дека типот е строг, си има карактер.
Има хемија во екипите кои ги води, го слушаат играчите и пожртвувани се. И човекот не прави експерименти, игра со тоа што го има, практичар е. Ништо, да се надеваме дека овој ќе направи нешто, ако не, секако ќе нема голем избор на слободни тренери...

N

Nicky Santoro

Гостин
Не е намештаљка, не ги пратиш Интер тоа е очигледно, слика и прилика се во одбраната од она што го покажаа во подготвителните мечеви кога се удри потврда дека ваќа едноставно не можат да играат, а сепак се отиде со глава кроз ѕид.

Немојте ве молам со овие масонски заговори, очигледно дури и на аматер од тренер му требало само едно полувреме да свати колку всушност Интер се ранливи назад.
незнам интер колку биле добри назад на подготвителните,ама овие реакции нз..па дури и на 4-3 резултат на крајот пред судискиот свиреж страв му беше на голот да шутнат , се сили некој од интерашиве да пуцни на гол и таман прилика да шутни зеде падна ,4тиот гол на палермо ама апла цезар се наведна.затебе можеби се масонски муабети,јас сум сигурен дека нешто смрди помеѓу интер и палермо 3 ин а роу не е ич малце!

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
. Делио Роси е Кока-Кола за овој....
Искрено имам предрасуди спрема него, посебно по тоа што му го правеше претседателов на Палермо. Изглеа како безавторитетно курвиче искрено. А нас баш тоа ни треба, авторитет во тимов. Не дека овој го почитуваат многу ама па Делио Роси кога ја би бил играч никогаш не би го сфатил сериозно. Уште толку би му се качиле на глава нашава "стара града", посебно како се сите со суета до небо.

А и не ме импресионираше нешо со Палермо. Многу предвивлива игра имаа. Али ај може ќе го испробаме и него:D. И онака trial од 6 месеци им даваме на тренериве.

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Ма Барези за тренер и никој друг . Учеше од Мур барем колку толку ќе ја игра правилната формациија и нема да експериметира со позициите на играчите

Syn

Член од
23 декември 2007
Мислења
29.961
Поени од реакции
45.197
Искрено, да учеше од Мур колку толку ќе се отсликаше тоа на терен, ја незнам каква функција има он ко асистент моментално и дали некад се слушаат неговите совети и сугестии, али очигледно, со оглед на тоа како играат во одбрана повеќе од година дена, Барези никој не го рецка во тимов ...

Ја искрено во него најмногу се крстам у моментов бидејќи како што се изјаснив, дури и да се смени тактиката начинот на игра во одбрана според замислите на Гасперини ќе е ист, освен ако и други луѓе не се вклучат во промената на тактичкиот систем ( алудирам на оние кои беа тука кога и Мурињо беше тренер во Интер ).

Член од
13 октомври 2009
Мислења
2.640
Поени од реакции
1.240
Па очигледно е дека Барези служи за тренинг . Значи најверојатно го води тренингот оној технички и кондиционен дел а тактичките замисли се само на Гасперини и никој друг .
Мислам само Лео комуницираше со него и најверојатно прифаќаше совети а ова другово е тврдоглавост на тон .

Член од
10 август 2011
Мислења
1.930
Поени од реакции
7.811
Вака сега, најмал проблем е тоа што Снајди играше '' крило '', ко прво Снајди да, беше поставен странично а не централно каде што најмногу му одговара но не беше класика крило кое се користи за кросеви и нафрлени топки, цело време а добиеше топка одеше кон десно, централно низ теренот, се местеше нонстоп на десна, создаде неколку прилики за шут и асистенција, така да јас лично немам против да игра на позиција каде на пример и Роналдињо и во Барса и во Милан играшe.
Роналдињо и Снајдер се многу различни играчи. И по карактеристики и по начин на игра. Роналдињо е одличен еден на еден и многу по непредвидлив во дриблинг и во движење од Снајдер. Со еден збор знае како да се ослободи од играч и да направи вишок. Впрочем затоа и се играат играчи на крила, за да се развлече одбраната и да се извадат од центарот. Снајдер не сум убеден дека ќе го прави тоа. Он си е свтска класа во организација на игра и во техничка игра со пасови. Затоа мислам дека треба да се игра во средина каде ќе си ја искористи визијата и креативноста и каде има повеѓе слобода во движења и во барање на простор. Таму и поголем преглед има на играта, а и плус многу ни е потребен да ја прима топката поназад зш очигледно не можеме без него да ја движиме топката напред по средината. Супер би било ако се мрдне и на крило, ама мислам дека му го трошиме потенцијалот

Kajgana Shop

На врв Bottom