Тиквешки гроздобер 2011

• Креатор на темата Креатор на темата Near
  • Време на започнување Време на започнување
Многу народ, одлична жива свирка на увце во меана и неповторливата кавадаречка ракија. И тоа дупла ти точат во споредба со другите градови. Кавадарци закон сте за ракија!
Многу деца кај автобуската али се на се супер помин како и секогаш.

Заврши уште еден гроздобер. Добра забава имаше,но сепак вечерва Суперхикс-дефинитивно докажаа дека се број 1 бенд во Македонија :)

Многу народ, одлична жива свирка на увце во меана и неповторливата кавадаречка ракија. И тоа дупла ти точат во споредба со другите градови. Кавадарци закон сте за ракија!
Многу деца кај автобуската али се на се супер помин како и секогаш.
leleeee be leandra oti ne kaza deka ke bidis na avtobuskata :)
ke mi bese milo ako te zapoznaev :)

leleeee be leandra oti ne kaza deka ke bidis na avtobuskata :)
ke mi bese milo ako te zapoznaev :)

Си кажав дека ќе сум во Кавадарци, а и друг локал незнам дали ви работи доцна во ноќта освен автобуската :)))

abe moja greska e, ne e tvoja :) jas vidov sega deka postoe vakva tema :D
inaku sega ova leto otvorija uste eden lokal sto rabote do 5 sabajle, no dali ke rabote i zimoto ne znaeme :)

Ѕверски настап, одлична комуникација, мајстори за заживување публика

Беден народ не ми се веруе колку се испосраа со тоа шутките шо дури и кога не пееја они се мавааа аууууууууууууу. За разлика од охрид на пиво фестот кај шо растурија воа беше 2/10.

Си кажав дека ќе сум во Кавадарци, а и друг локал незнам дали ви работи доцна во ноќта освен автобуската :)))

Имаа дозвола сите кафиќи, ресторани и дискотеки до сабајле да пукат :-)
Одлични 5 дена би рекол, почнувајќи од средата во буренцето, четврток буренцето и нон стоп на шанкот, петок буренце, локалните скари, ресторани кафиќи, за на крај одлична вечер од метрополис радио на шанкот... сабота такоџе дугачка и исцрпувачка вечер до сабајле ама баш сабајле, прибирање дома во 7 и 20 :-) ... недела на плоштад суперхикс.. скаричка нешто.. во блу на Shine (најдобра журка овие 5 дена заедно со онаа на метрополис) и на шанкот на трио гранде и перо пикси...
Бајага и инструктори одлично ме изненадија не очекував таков концерт од нив, Суперхикс одлични... само со шутката ја претераа малку :-)
Сума сумарум.. одличен викенд, многу народ, многу позитивни фаци... многу подобар од минатите гроздобери ...
Rock on Kavadarci! :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom