Primera División 2011/12

Кој ќе биде шампион во сезоната 2011-12 во Примера Дивизион?

• Вкупно гласачи
    123
  • Гласањето е завршено на .

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
Абе ја ко шо знам, постојат повеќе видови на комплекс. Како се вика оној коа некој се лути буквално на секоја шала кажана за некого? Grow up kid.
Ти си патетика у боја човече. Цела сезона рипаш, скакаш, мислиш Господ за јајца си го фатил, дојде мај и потивок од нема баба си.

Ернесто ЧЕ Гевара

Hasta La Victoria Siempre
Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Ти си патетика у боја човече. Цела сезона рипаш, скакаш, мислиш Господ за јајца си го фатил, дојде мај и потивок од нема баба си.
Како и да е, некој од неговите 1254215 омилени тимови ќе освои нешто. :)

Член од
20 ноември 2009
Мислења
8.150
Поени од реакции
8.891
Не знам каков треба да бидеш, за да не видиш дека има контакт.
Има мал контакт но ова не е за пенал,меси сето тоа го направи театрално и затоа доби жолт картон. Да бидеме реални.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Дали после нерешениот резултат на Барса, Росел ќе биде поканет на следната собиранка на Дел Нидо? :icon_lol:

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Каталонци, што се палите толку бе?? Аман еј! Вие кога се “шалите“ на сметка на други, океј е и све е тоа у ред. А ако некој се нашали на сметка на Барса, одма се палите и 2 дена оправате криви дрини овде. Оладите малку ебаго.

Член од
5 април 2007
Мислења
1.609
Поени од реакции
298
Интересни се овие бетис две победи со по 1-0, и двата гола биле постигнати во 88 минута и то од исти играч.
--- надополнето: Sep 12, 2011 12:47 PM ---
Интересни се овие бетис две победи со по 1-0, и двата гола биле постигнати во 88 минута и то од исти играч.

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Абе овие комшииве наши(rcd espanyol) и оваа сезона решиле да освојуваат 98% од можните поени на домашен терен, а на гости суперлатив од катастрофа. :pos:

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Колку што Мур ја спомнува Барса толку вие го спомнувате Реал во вашиот фан клуб. Тепате...го спомнувате Реал,губите го спомнувате,му честитате роденден на Алвес го спомнувате. Дај чил аут и да гледаме фудбал без да се препукуваме за глупости.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Колку што Мур ја спомнува Барса толку вие го спомнувате Реал во вашиот фан клуб. Тепате...го спомнувате Реал,губите го спомнувате,му честитате роденден на Алвес го спомнувате. Дај чил аут и да гледаме фудбал без да се препукуваме за глупости.
Nice signature in that case

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.021
Поени од реакции
74.405
--- надополнето: Sep 12, 2011 12:47 PM ---
Рубен Кастро со два гола во два меча.
Седум госдини во Депортиво беше позајмуван на други екипи иако по заминувањето на Макај, Пандиани, Тристан можеше да фати место. Лани конечно Бетис го купи за 4 милиони евра. Сите се паѓавме од смеа како дадоа толку пари за него, и оп лани беше межу првите стрелци во Сегунда, а сега постигнува 2 гола во 2 меча:place:
Некогаш ми беше омилен играч :D

Ернесто ЧЕ Гевара

Член од
21 јуни 2010
Мислења
14.689
Поени од реакции
22.808
Definitely not! Изгледа слабо го пратиш нашиот фан клуб. ;) Ама нема врска тоа сега, дај Боже сите да послушаат па да гледаме фудбал без глупави препукувања.

Вечерва очекувам Малага потешко од очекувањата да дојде до трите бода.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Definitely not! Изгледа слабо го пратиш нашиот фан клуб. ;) Ама нема врска тоа сега, дај Боже сите да послушаат па да гледаме фудбал без глупави препукувања.

Вечерва очекувам Малага потешко од очекувањата да дојде до трите бода.
Можеби е моја грешка...или сум ги читал само Гоче и Шорти:pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom