Група Е- Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.
Многу слаб квалитет на кошарка гледаме, кој и да победи од овие две репрезентации, едно е сигурно дека еден полуфиналист ќе има од нашата група.
Дали ние или Русија ќе видиме утре.
Реално само со овие две репрезентации може да се носиме.

Многу слаб квалитет на кошарка гледаме, кој и да победи од овие две репрезентации, едно е сигурно дека еден полуфиналист ќе има од нашата група.
Дали ние или Русија ќе видиме утре.
Реално само со овие две репрезентации може да се носиме.

Па само Шпанија и Франција се друга категорија ,другиве се тука негде од двете групи.Литванија е друга приказна поради домашниот терене некаде измеѓу двете групи.

Па само Шпанија и Франција се друга категорија ,другиве се тука негде од двете групи.Литванија е друга приказна поради домашниот терене некаде измеѓу двете групи.

Не ја потценувајте Литванија, без разлика што се домаќини и имаат подршка од публиката, имаат тие квалитет.
За мене Франција е најголемо изненадување на првенството, дури поголемо и од Македонија. :D
Вечер против Шпанија ќе ја видиме силата нивна, но мислам дека Шпанија ќе ги совлада.

Мекелеб овие на леб ќе ги намачка...
Само да играме против некој од нив :)
--- надополнето: Sep 11, 2011 2:11 PM ---
Лол класична лична од Бјлеица, овој суди лична од Ашик ууууууууууу
Пу да ти ебам Србите пак победија:mad:

Не ја потценувајте Литванија, без разлика што се домаќини и имаат подршка од публиката, имаат тие квалитет.
За мене Франција е најголемо изненадување на првенството, дури поголемо и од Македонија. :D
Вечер против Шпанија ќе ја видиме силата нивна, но мислам дека Шпанија ќе ги совлада.

Пред почеток за Франција викав дека одат до злато ,мене не ми е изненадување.

А дали некој го виде фаулот на Ашик? Дали беше за Ашик или фаул во напад? ООООО Ламоника !!!!!

Како не го повредат овој Савановиќ, да не заигра до крај на првенствово:icon_lol:

Турци идете у бестрага.... самите се победивте :mad:
MOTM Ламоника

Значи Србиштава (потенцијални) наши пациенти за во 1/4 финале
:zlocko:

Ау ау ау какви последни 40 секунди!Продолженија?

Абе овие се кој од кој поголеми смешки!

Драма, ама Срвите се познати гзлари :D
Овој Теодосиќ е најголемо дрво:eek:

мерак ке ми биде да тепаат турциве. ама дрва невидени се ! ако тепаат ке биде само среќа !!!

Статус
Затворена за нови мислења.
Back
На врв Bottom