- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.956
- Поени од реакции
- 73.797
Какви дрва се и едниве и другиве,ќе им дадеме фора 10 коша и пак ќе ги тепаме...
Па само Шпанија и Франција се друга категорија ,другиве се тука негде од двете групи.Литванија е друга приказна поради домашниот терене некаде измеѓу двете групи.Многу слаб квалитет на кошарка гледаме, кој и да победи од овие две репрезентации, едно е сигурно дека еден полуфиналист ќе има од нашата група.
Дали ние или Русија ќе видиме утре.
Реално само со овие две репрезентации може да се носиме.
Не ја потценувајте Литванија, без разлика што се домаќини и имаат подршка од публиката, имаат тие квалитет.Па само Шпанија и Франција се друга категорија ,другиве се тука негде од двете групи.Литванија е друга приказна поради домашниот терене некаде измеѓу двете групи.
Пред почеток за Франција викав дека одат до злато ,мене не ми е изненадување.Не ја потценувајте Литванија, без разлика што се домаќини и имаат подршка од публиката, имаат тие квалитет.
За мене Франција е најголемо изненадување на првенството, дури поголемо и од Македонија.
Вечер против Шпанија ќе ја видиме силата нивна, но мислам дека Шпанија ќе ги совлада.
како да го повредат, никој не го чепка од шо е грд.Како не го повредат овој Савановиќ, да не заигра до крај на првенствово