King B
Bears. Beets. Battlestar Galactica.
- Член од
- 24 јануари 2011
- Мислења
- 1.801
- Поени од реакции
- 4.076
Поише како; Машките си се машки..Не верувам дека те разбираат, децата си се деца
Поише како; Машките си се машки..Не верувам дека те разбираат, децата си се деца
Хахаха зашо деца не сме баш деца 19 год не се малце.Не верувам дека те разбираат, децата си се деца
Ти прв почна јас престанувам за да не јадам бан а ти како сакаш и да пишуваш и да не пишуваш нема да ти враќам на таквите постовиДебил не претерви зш и ти и јас бан ќе јајме.
Иначе свиња над свињите е крмак.
Не се, не се... А сеуште не го знаеш муабетот со тампонот како шо требаХахаха зашо деца не сме баш деца 19 год не се малце.
Некако и они не разбираат xD
Сега знам нешто повеќеНе се, не се... А сеуште не го знаеш муабетот со тампонот како шо треба
Ти држи место ова.Поише како; Машките си се машки..
ХахахахахахахахахахаТи држи место ова.
Да, на 19 години си дете бидејќи си машко.
Нека биде такаТи држи место ова.
Да, на 19 години си дете бидејќи си машко.
Е да сега кога ме потсети знам во мојот живот само едно такво машко што беше сериозен за се и се ожени со мојата другарка. Сега за сега е таков за понатаму ќе видиме.Хахахахахахахахахаха
(со чесни исклучоци)
--- надополнето: Sep 9, 2011 6:50 PM ---Незнам како покултурно да го поставам прашањево, но за време на секс сакате мажот да заврши на тело или на лице ?
Затоа што човечкото тело кај никој не е 100 % симетрично, само кај некои се забележува кај некои не, ова се однесува и на машки и на женски за било кој надворешен органЗависи од моментот хахаах
--- надополнето: Sep 9, 2011 6:50 PM ---
Ајде ја да прашам зашто едната града ви е помала, а другата поголема ?
ПретпоставувавЗатоа што човечкото тело кај никој не е 100 % симетрично, само кај некои се забележува кај некои не, ова се однесува и на машки и на женски за било кој надворешен орган
Ти женско си па што одговори?Зависи од моментот хахаах
хахахахах сум се збунил нешто јас сум мислел дека она прашува за нас хахаххаах лол ќе се убијамТи женско си па што одговори?
Ви се чудам на паметот понекогаш....
Може се осеќа како женскоТи женско си па што одговори?
Ви се чудам на паметот понекогаш....