Група Е- Втора фаза

Статус
Затворена за нови мислења.
Победа на Германија,ептен аматерски промашаи имаа.А и овој снајперов нивни се распуца.Ах овој четвртиов од груапава можеме да го сомелеме,ама први во групата со победа над Русија тешко,но не и невозможно.:D

Германија ја победи Турција, сега уште толку се закомпликува работата во оваа група, Германија од никаде испадна кандидат за 1/4 финале :D... Недела ќе биде интересен ден за гледање кошарка :)

Победа на Германија,ептен аматерски промашаи имаа.А и овој снајперов нивни се распуца.Ах овој четвртиов од груапава можеме да го сомелеме,ама први во групата со победа над Русија тешко,но не и невозможно.:D
:icon_lol:

Албанија има кошарка? :icon_lol:
Абе ти плукај го колку сакаш,во право е човекот што ги мрази.Нема позавидлив народ,копили,мислат дека се велесила за се на Балканот,ама не е така има и други.Па нека пукнат као можат.

Германија ја победи Турција, сега уште толку се закомпликува работата во оваа група, Германија од никаде испадна кандидат за 1/4 финале :D... Недела ќе биде интересен ден за гледање кошарка :)
Германија ќе си го добие заслуженото што и следува на дуелот против домаќинот. ;)

VECER FRANCIJA LITVANIJA MECOT MOZE USTHE POVEKE DA GI ZAEBE SRBITE NA OVA PRVENSTVO..........SO PODRSHKA OD GERMANIJA SE RAZBIRA..........

AKO IZGUBI LITANIJA VECER, A ISTO TAKA I GERMANIJA JA EBE LITVANIJA........DURI I SRBIJA DA JA POBEDI TURCIJA NEDEL LETAAAAAAT..........ZOSTO ????

VO TOA SCENARIIO GMERNIJA LITVANIJA I SRBIJA SITE KE IMAAT PO 7 POENI E ARNO AMA IMA TRIAGOLINK OD KOJ GERMNAIJ JA ELIMINIRA SRBIJA

GERMANIJ JA POBEDI LITVANIJA, A LITVANIJA JA EBA SRBIJA ...........PROSTO I SRBITE LETAAAAAAAAA ZA BEOGRADU

ISKRENO TEHSKO DEKA LITVANIJA KE GI ZGUBI NAREDNITE DVA NATPREVARI.............MNOGU TEHSKO NA DOMASHNE TEREN////////NO NE SE ZNAE.....

GERMANICTE GO IMAAT NOVITZKI I MORA DA SE SKONCENTRIRAAT NA MECOT SO LITVANIJA I DA DADAT MAKSIMUM.........

I KAKO BONUS OD CELA OVAA SITUACIJA......GERMANCITE KE BIDAT DURI TRETI OD MEGUSEBNIOT DUEL SO LITVANIJA..........I MOZEBIU NAJDOVAR TIM ZA NAS VO CETVRT (SO NAJGOLEMI SHANSI ) PROTIV MAKEDONIJA KAKO 2 PLASIRANA (AKO BIDEME.......BI TREBALO!!!!!!!!) AI TURCIJA NE E LOSA......

I SEGA CELA SRBIJA KE NAVIVA ZA LITVANIJA VO 2-TA MECA !!!!!!!!!! :pos:

novitzki i se emozno !!!!!!!!!!

ZABAVNO KE BIDE MNOOOOOOGU

KE PUKAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!

Абе ти плукај го колку сакаш,во право е човекот што ги мрази.Нема позавидлив народ,копили,мислат дека се велесила за се на Балканот,ама не е така има и други.Па нека пукнат као можат.

Ама кога више се*е, нека каже и за дебакалот на Хрватска, нека спомне за поразот вчера на Словенија, нека ги спомне поразите на Германија од Србија, Франција, Шпанија и ред други работи... Штом нон-стоп Србите му се во глава и се самозадоволува на нивен порази и евентуален кикс, тогаш набиен му е некој комплекс од Србите, е сега дали некој Србин ги има малтретирано неговите дома, или Србите го убиле пара дедо му во војните незнам... Ама толкаво хејтање не сум видел, јас толку Албанија и Грција не ги хејтам што ни имаат згрешено, отколку тој Србите... :D
--- надополнето: Sep 9, 2011 5:11 PM ---
Незнам,има ли ? :)

Како бе незнаеш за твоја држава? :cautious:

VECER FRANCIJA LITVANIJA MECOT MOZE USTHE POVEKE DA GI ZAEBE SRBITE NA OVA PRVENSTVO..........SO PODRSHKA OD GERMANIJA SE RAZBIRA..........

AKO IZGUBI LITANIJA VECER, A ISTO TAKA I GERMANIJA JA EBE LITVANIJA........DURI I SRBIJA DA JA POBEDI TURCIJA NEDEL LETAAAAAAT..........ZOSTO ????

VO TOA SCENARIIO GMERNIJA LITVANIJA I SRBIJA SITE KE IMAAT PO 7 POENI E ARNO AMA IMA TRIAGOLINK OD KOJ GERMNAIJ JA ELIMINIRA SRBIJA

GERMANIJ JA POBEDI LITVANIJA, A LITVANIJA JA EBA SRBIJA ...........PROSTO I SRBITE LETAAAAAAAAA ZA BEOGRADU

Србија ја победи Германија 11 разлика (75-64), Литванија ја победи Србија 10 разлика (100-90), еве да речеме Германија ја победи Литванија (мада не верувам да биде со голема разлика, +10), тогаш сите би имале по 7 бодови, така (доколку Литванија загуби и од Франција, а Србија ја победи Турција)?

Е тогаш, како Србија испаѓа кога во овој триаголник има најдобра кош-разлика од меѓусебните дуели?

Катастрофална партија. Бексрвно и безволно одиграна утакмица, како уопште да не сакаја да играа.

Како повеќе одминува првенството, така јас не можам да го сварам Перовиќ. Која катастрофа од играч, тоа е страшно. Колку што е он лош, Боби е уште полош. Практично, само еден асален центар има Дуда - Крстиќ. Нормално, дека со еден асален центар не може нешто појќе. Ех, штета што Дарко не сака да се влече 2 месеца по припреми, што Радуљица го отпука Дуда, инаку сега не би го глеал Перовиќ.
Нормално, не е Коста кривец за лошите партии, но сепак би било подруго со друг, бољи центар.

Како што и самите играчи велат, против Турција е утакмица на генерацијата. Тогаш ќе докажат дали вредат или не.

ух, ух, некој се изглупира, па се бришат коментари...

Идемо Даље

srbija-zastava.png

--- надополнето: Sep 9, 2011 6:35 PM ---

Поздрав до турска

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom