Проблем со МСН...

• Креатор на темата Креатор на темата DANTE
  • Време на започнување Време на започнување

DANTE

Gym instructor.
Член од
22 март 2006
Мислења
1.318
Поени од реакции
366
Локација
Аеродром
при инсталирање на мсн од почеток т.е. при реинсталирање на виндоус мснто нејќе да се уклучи и бара некојси апдејт.. што да правам ?

при инсталирање на мсн од почеток т.е. при реинсталирање на виндоус мснто нејќе да се уклучи и бара некојси апдејт.. што да правам ?

Apdejtiraj go, sto mozes da praves... :nesvest:
Znaci ti treba windows live agent ( taka nekako bese ) i windows installer 3.1 ili ponovo. Otkako ke gi imas instalirano ovie 2 raboti, ke proraboti i msnto.

sry za latinicava, sXe...

Како се решава проблемов дали некој знае Error 8004882е?!?!

Дали се решава со реинстал?

1. Click on Start, then Run, and enter the following one by one:

Quote:
regsvr32 softpub.dll
regsvr32 wintrust.dll
regsvr32 initpki.dll
You can also try web messengers to see if you can login to msn account from there. There are many web messengers are avaiable for msn. Like meebo.com or ebuddy.com or even iloveim.com etc.

2. http://uk.answers.yahoo.com/question/index?qid=20070824050602AA8aFIN

Ако овие не решат, користи meebo.com
Безпари е и добро е, го користам веќе 3-4 години. :)

Не можам да се логирам на мсн,ми се појавува ова:
A newer version is available.You must install the newer version in order to continue.Would you like to do that now.
И ми се појавува одоздоле јес и но притискам јес да инсталирам и пак ме заебава пак исто,ако знае некој да ми каже како да го решам проблемот нека каже.

Не можам да се логирам на мсн,ми се појавува ова:
A newer version is available.You must install the newer version in order to continue.Would you like to do that now.
И ми се појавува одоздоле јес и но притискам јес да инсталирам и пак ме заебава пак исто,ако знае некој да ми каже како да го решам проблемот нека каже.
1. Uninstall MSN
2. Зачисти со CCleaner (бесплатно мало програмче)
3. Симни и инсталирај нова верзија на MSN и со здравје да си го искористиш :)

Aj ako moze malce pomos

Nemozam da se logiram na msn mi pisuva We have noticed some unusual activity in your acount sto e problemot i kako moze da go smenam paswordot???

Имам отворено нов мсн,и не ми доагаат пораки.некој ми прака пораки а мене не ми стигнуваат на hotmail што може да биде проблемот?
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:56 PM ---
Ај бе никој не го знае проблемов??????????

Имам отворено нов мсн,и не ми доагаат пораки.некој ми прака пораки а мене не ми стигнуваат на hotmail што може да биде проблемот?
--- надополнето: Sep 8, 2011 9:56 PM ---
Ај бе никој не го знае проблемов??????????
Да не се во Junk? Малку почетнички е одговоров ама не ми текнува друго.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom