S
Stef Bachatero
Гостин
Јас никогаш не би се вратил,си го искористила него како тампон да си го заборавиш бившиот и кога си разбрала дека неможеш да го заборавиш зашто не си продолжила сама да разбереш каде ти пропаднала претходната врска и да си најдеш некој што ќе се слагате и ќе бидеш заедно.Не требало веднаш да искористиш било кој од закачалка и за да заборавиш минато ќе ти се врати како бумеранг.Единствено е да плачеш и да го молиш на колена друго незнам.Pred da pochnam se izvinuvam shto moram latinica da pishuvam ne saka kirilica ne znam zashto ...
Vekje podolgo vreme se mislam dali da pobaram pomosh na forumive i se odluciv aj tuka da pisam, da slusnam tugo mislenje... Ocajna sum, raskinavme so deckoto po moja vina, mu pisuvav na bivsiot tajno i toj se dozna, mn mi e tesko prvo bevme nerazdelni drugari se sto pravevme, pravevme zaedno posle nekako spontano se ,,smuvavme,, i pocnavme vrska koja za zal traese 6 meseci, toj neizmerno me sakase celosno mi veruvase a jas go prokockav, si terav toplo-ladno so nego, a go sakav ama ete ne mozev da go prebolam bivsiot sepak bese toa ,,dolga vrska,, za moja vozrast ... Sega zaedno se vozime vo aftobus, zaedno odime na uclisite, imame isto drustvo, a se ignorirame eden so drug kako da ne postoime. Osudena sum da go gledam sekoj den, a ne mozam ni eden edinstven zbor da mu kazam ... Znam deka me saka, no premnogu e povreden, pregolema e gordosta za da prosti ... Nekolku pati mu pisav da se vidime, razgovaravme, no nervozata si go napravi svoeto .. Ne znam dali da mu pisam uste ednas, samo uste ednas, nadezta psoledna umira ... Go sakam i toj mene no se plasam deka kje ja zagubam i poslednata nadez koja tlee vo mene .. Ve molam kazete mi sto mislite, navreduvajte me, kritikuvajte me, no kazete mi kako da go vratam covekot sto go sakam ...