Економски факултет (reloaded)

G

grande-juve

Гостин
Знае ли некој кај му е канцеларија на Љубе Трпески, дека гледам не е на старо место

*Smurfette*

He smurfs me, he smurfs me not
Член од
10 јуни 2006
Мислења
538
Поени од реакции
38
Канцеларија на Димитар Бојаџиоски?

И дали можам да запишам сеа зимски семестар, ако неам земено оценка од претходниот летен? Некои велат неможело... Од претходниот зимски ги иам земено оценките.

Член од
21 ноември 2005
Мислења
5.236
Поени од реакции
957
Канцеларија на Димитар Бојаџиоски?

И дали можам да запишам сеа зимски семестар, ако неам земено оценка од претходниот летен? Некои велат неможело... Од претходниот зимски ги иам земено оценките.
Можеш, што има врска летниот?
Битни се оценките од зимски.

Член од
6 јули 2010
Мислења
52
Поени од реакции
0
Jas sum vo privatna kvota so 300 evra od semestar, e sega, za da zapisham semestar vo ovaa godina, treba da platam tocno 300 evra ili po novo so smetanje na vkupniot broj na krediti x10 za privatna kvota? Vo mojot slucaj toa bi bilo 31,5 x10 =315 evra? Koj znae tocno neka pishi pls...

Член од
16 февруари 2010
Мислења
54
Поени од реакции
2
Зошто не ми ги симнува реултатите Јавни финансии на зефир?

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Зошто не ми ги симнува реултатите Јавни финансии на зефир?
Пробај смени го името пред да ги симнеш... мене ме зезаше еднаш при симнување зашто беше премногу долго.

Vk111

B4 I FU RU 18
Член од
2 јули 2010
Мислења
118
Поени од реакции
6
Jas sum vo privatna kvota so 300 evra od semestar, e sega, za da zapisham semestar vo ovaa godina, treba da platam tocno 300 evra ili po novo so smetanje na vkupniot broj na krediti x10 za privatna kvota? Vo mojot slucaj toa bi bilo 31,5 x10 =315 evra? Koj znae tocno neka pishi pls...
Каква е оваа квота со 300 евра семестар. Јас колку што знам на додипломските студии има само две квоти за редовни студенти , една квота плаќа 3.33 евра од кредит , а другата 6.67 евра. 10 евра по кредит никој не плаќа.

Z

ziko bt

Гостин
Да,да кредитите пута 10евра и ке маниш помножено со 61.4 и свршена работа,со фиксно 61денар или нешто помалце од 61.4 не множи оти ке те вратат од студентски да доплатиш :D

Каква е оваа квота со 300 евра семестар. Јас колку што знам на додипломските студии има само две квоти за редовни студенти , една квота плаќа 3.33 евра од кредит , а другата 6.67 евра. 10 евра по кредит никој не плаќа.
Тие шо се запишани пред учебна 2010/2011 и се со кофинансирање по толку плакат.

Z

ziko bt

Гостин
По толку ако плаќаат , тогаш факултетот го крши законот за високо образование.
Сите факултети со запишаните студенти пред2010 си имат потпишано договори по колку треба да се плака значи нема прекршвање на законите,то шо е сеа државна квота 200 евра со кофинансирање 400 евра не важи за нив.

Член од
19 август 2010
Мислења
975
Поени од реакции
1.890
Ова ми кажува дека на 15ти нема да се учи, нели? Туку кој сака да оди во четврток, така?

А, видовте, има журка! :LOL:
Да не знае некој кој е DJ? :pos: Сигурно и карта ќе се наплаќа тој ден за да се влезе на журката :pos:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
По толку ако плаќаат , тогаш факултетот го крши законот за високо образование.
Си се збунил/а нешто, нема тука никакво кршење на законот. Од лани се воведе одлуката за плаќање 400 евра во приватна квота, ама важи само за новозапишаните студенти, а тие од претходно си продолжуваат по старо. Затоа тие што плаќаат 600 евра, им доаѓа 10 евра по кредит.

Kajgana Shop

На врв Bottom