UEFA Champions League Fantasy Football 2011/2012

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување
Вермален месец и пол ке биде отсутен поради повреда , земи смени го :)

И ја можеби ќе направам уште некоја промена во тимот , ама у суштина тоа е тоа :)
На Auto ми беше напраен составот, променив иначе, неколку играчи.
Фала на инфото.

96502003.jpg

Се мислам место Геце - Кагава па место Швајни - Рибс ама со стаклените не ми се експериментира некако...

Се мислам место Геце - Кагава па место Швајни - Рибс ама со стаклените не ми се експериментира некако...

Стај го нашиот во прв тим на местото на Милер, нашиот сигурно ќе игра во прв тим, плус тоа играат на домашен терен против Зенит, а Баерн гостува кај Виљареал и не баш така лесно гостување, плус колку што ги следев Баерн против Цирих не игра во прв состав Милер(а може и грешам).

Стај го нашиот во прв тим на местото на Милер, нашиот сигурно ќе игра во прв тим, плус тоа играат на домашен терен против Зенит, а Баерн гостува кај Виљареал и не баш така лесно гостување, плус колку што ги следев Баерн против Цирих не игра во прв состав Милер(а може и грешам).

Милер игра во важните биди 100% сигурен. А ова е малку поперспективно не само за наредно коло па сеа ќе видиме :pipi:

Пушти го Тричковски во прв тим, зошто игра во Вторник, ако изигра слабо, го мењаш после утакмицата со Милер.

Пушти го Тричковски во прв тим, зошто игра во Вторник, ако изигра слабо, го мењаш после утакмицата со Милер.
Мислам дека што ќе напраиш пред 20.45 во вторник после тоа неможиш да мењаш...т.е и да мењаш ќе ти се важи за второ коло.
Барем така е на фантази премиер лига, а за ова како е не сум сигурен.

Така е кога не се чита вовед :D
Па не дека не е прочитан, ама играта ја играв и лани и мислам дека не ми се сметаа поените .:confused:
Ама и педерски е така да се менува играчи на сред коло, барем според мене како ќе напраиш на почеток така треба да си биди. :) ..
Лошо мислиш, можеше и лани да се менува од Вторник за Среда.

Иначе сега видов дека сум погрешил за хед ту хед лигата и по грешка сум направил две класични. Ја избришав другата и направив нова хед ту хед, со ограничување на 14 играчи.
Кодот за новата лига 3245-1469.

Така е кога не се чита вовед :D
Па не дека не е прочитан, ама играта ја играв и лани и мислам дека не ми се сметаа поените .:confused:
Ама и педерски е така да се менува играчи на сред коло, барем според мене како ќе напраиш на почеток така треба да си биди. :) ..

Направив и ја тимче добро е засега, па ќе мењавам после прво коло сигурно. :)

Goalkeepers: Neuer, Turnball
Defenders: Puyol, Rafinha, Maxi Pereira, Ferdinand, Diawara
Midfielders: Rosicky, Benayoun, Hazard, Milner, Joze Callejon
Forwards: Rossi, Messi, Pandev

Goalkeepers: Júlio César, Vermeer
Defenders: Mertesacker, Luisao, A.Cole, Pepe, Diawara
Midfielders: Xavi Hernandes, Renato Augusto, Milner, Canales, Bruno Soriano
Forwards:Cristiano Ronaldo, A.Frei, Bukharov

во право си,и јас лани ја играв.
можеш да смениш играч ама поените нема да ти се важат.

во право си,и јас лани ја играв.
можеш да смениш играч ама поените нема да ти се важат.
Manager substitutions

After all matches on a single day have finished and before the next matches start, you can:
1: Replace any player who wasn't sent off, with one from your bench whose team is yet to play.
2: Change your captain if he wasn't sent off, with a player from your squad whose team is yet to play.
Players who are substituted out will score 0 points, the captain bonus will be lost from your original captain if a new captain is selected. Substitutions and captain changes can't be cancelled once confirmed.
An unlimited number of manager substitutions can be made, however, it is not possible to make manager substitutions after games on the last day of the Matchday, as all fixtures will have been completed.
If a manager substitution or captain change is made then no automatic substitutions will take place on your team that Matchday.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom