Фан Клуб: Јувентус

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Зверки сме на ПЕС2011, сега го симнав новиов пач и презадоволен сум.Едина маана Матри црнец го напраиле :pos:, Елиа гази, Видал е феноменален.
Брат ќе може ли да дадеш линк да си го симнам и ја тај нов пач.Ајде баш сакам да испробам и да ми кажеш колку зафаќа? ?
ФАЛА ПУНО
FORZA JUVE

G@rfielD

Модератор
Член од
10 февруари 2007
Мислења
10.753
Поени од реакции
9.790
Брат ќе може ли да дадеш линк да си го симнам и ја тај нов пач.Ајде баш сакам да испробам и да ми кажеш колку зафаќа? ?
ФАЛА ПУНО
FORZA JUVE
Aj приватно продолжете си со муабетов, не му е местото овде...

JUVE_Ultras

Ragazzo della piazza
Член од
22 септември 2010
Мислења
2.451
Поени од реакции
3.968
На официјалната страна (јувентус.ком) е тргнато името на Амаури во листата напаѓачи.Марота изгледа ептен му се налутил на Индијанецов.:pos:

F

FuckYouAll

Гостин
На официјалната страна (јувентус.ком) е тргнато името на Амаури во листата напаѓачи.Марота изгледа ептен му се налутил на Индијанецов.:pos:
Амаури од сега сам ќе тренира, на посебен терен и во термин различен од онај на играчите на Јуве.:)

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.289
Амаури од сега сам ќе тренира, на посебен терен и во термин различен од онај на играчите на Јуве.:)
излеа во некое основно училиште ќе си тренира......ако не го набрка обезбедувањето :pos:

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
излеа во некое основно училиште ќе си тренира......ако не го набрка обезбедувањето :pos:
То е лошо за младината, замисли боки13 да ти се вртка на полигон

Член од
5 јануари 2009
Мислења
57
Поени од реакции
18
Мора да ја погледнете асистенцијата на Елија за Холандија за вториот гол .Човекот е стварно машина.Се надевам дека вака ќе игра и во Јуве баш сакам.Не сме виделе добар Холанѓанец уште од нашиот Едгар Давидс ама сега се надевам дека Јуве крена по вистинскиот пат.BTW нека ни е честит новиот стадион.ПОЗДРАВ НА СИТЕ ЈУВЕНТАШИ и едвајх чекам да ја гледаме првата утакмица на новиот стадион како и утакмицата со Парма и се надевам дека овој пат нема да имаме проблеми со мали екипи како Парма или пак било која и нема да се нервираме на секоја утакмица.ПООООЗЗЗЗЗ

С

сашенко

Гостин
Мора да ја погледнете асистенцијата на Елија за Холандија за вториот гол .Човекот е стварно машина.Се надевам дека вака ќе игра и во Јуве баш сакам.Не сме виделе добар Холанѓанец уште од нашиот Едгар Давидс ама сега се надевам дека Јуве крена по вистинскиот пат.BTW нека ни е честит новиот стадион.ПОЗДРАВ НА СИТЕ ЈУВЕНТАШИ и едвајх чекам да ја гледаме првата утакмица на новиот стадион како и утакмицата со Парма и се надевам дека овој пат нема да имаме проблеми со мали екипи како Парма или пак било која и нема да се нервираме на секоја утакмица.ПООООЗЗЗЗЗ
Има видео? Линк?

F

FuckYouAll

Гостин
Сега ги видов цените за влезници за домашните натпревари за Јуве и ми се чини дека се поевтини од лани.
Најскапата 75е, а другите просек се по 25е.
Дај ако знае некој цените лани како се движеја ?

DeviAngel

Un vero cavaliere non lascia mai la sua signora
Член од
6 април 2010
Мислења
19.763
Поени од реакции
17.681

--- надополнето: Sep 6, 2011 9:37 PM ---
eve vest od pred nekoe vreme :

JUVENTUS Football Club S.p.A. and SPORTFIVE Italia S.r.l. have concluded a long-term strategic partnership for the exclusive naming and partial promotional and sponsorship rights for the new stadium approved on 18 March 2008 by the JUVENTUS Board of Directors.
SPORTFIVE Italia S.r.l., which is part of the SPORTFIVE Group (a company of Lagardère Sports), the European leader in the field of sports rights marketing, decided to enter into the agreement due to the strength and international value of the JUVENTUS brand and also in order to be part of the new JUVENTUS stadium project. According to the agreement, SPORTFIVE is entitled to exclusively sell the naming right for the new stadium and to market the sky boxes and VIP seats.

The partnership shall last until the twelfth year following completion of the new stadium (presently estimated to be ready in the 2011/2012 season and, therefore, the agreement will cease on 30 June 2023).
In concluding this agreement, the parties have signed up to an innovative strategic alliance that confirms their leadership in their respective markets.

Kajgana Shop

На врв Bottom