- Член од
- 31 март 2008
- Мислења
- 2.585
- Поени од реакции
- 1.895
superpocnav denes
gi "odrabotiv" prvite 10 sekundi![]()
bitno e da se pocne, posle e polesno
![Намигнување ;) ;)](/styles/default/xenforo/smilies/wink.png)
superpocnav denes
gi "odrabotiv" prvite 10 sekundi![]()
ne znam kade zivees i kakov e terenot okolu mestoto kade ziveesА во колку часот да се гледа во сонцето? И јас сакам да почнам.
vidi, se vika da se gleda vo toj eden cas zaradi uv zracite, ako se do 2 togas e ok, nad 2 ne e preporaclivo da se gleda.jas go gledav vo 8:10, porano nemoze, planinite go krijat, dali e rizicen toj period?
blagodaram za linkcetoги имам изгледано двете хрватски емисии за соларна јога на „на рубу знаности“ плус десетина јутјуб клипчиња со популаризаторот на јогата - хира ратан манек. овој месец би требало да започнам сериозно и јас со практикување на јогата како и да се префрлам на 100% веганска/органска (ис)храна...
п.с. за сите што ја практикуваат јогава, еве им ЛИНК на кој ќе можат секој ден да ги проверуваат време на изгреј и зајдисонце во билокој град на планетава. значи доколку не сте од скопје, само менувате локација и шибате.
се надевам повеќето разбирате хрватски:
ne e sugestivno, jas prvata nedela pocnav poubavo da spijamtret den deneska, 30 sekundi...
neznam dali e sugestivno ili navistina i posle tretiot den e mozno da pocuvstvuvash benefiti?
zeshtinata poveke ne mi e macna, naprotiv pocna da mi stanuva prijatna i mi se zgolemi potrebata za pienje voda, od vcera pijam mnogu, a porano mi se slucuvalo vo tekot na eden den voopshto da ne se napijam.
па не е мачана де..заврна денес!tret den deneska, 30 sekundi...
neznam dali e sugestivno ili navistina i posle tretiot den e mozno da pocuvstvuvash benefiti?
zeshtinata poveke ne mi e macna, naprotiv pocna da mi stanuva prijatna i mi se zgolemi potrebata za pienje voda, od vcera pijam mnogu, a porano mi se slucuvalo vo tekot na eden den voopshto da ne se napijam.
ретко мислиш на мислите???Пошто сум на почеток, лошите мисли ми се намалија значително (ретко мислам на нив).