Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
‎"Денес се бара тим кој игра како Барселона, но изминатите 10 години ние бевме тимот кој сите го идеализираа, моделот кој сите сакаа да го имитираат. Од тогаш изгигравме три финалиња во ЛШ, и две од нив успеавме да ги донесеме дома. Кака беше нашиот Меси, само никој тоа не го сфаќаше." - Кристијан Абијати

P

PewDiePie

Гостин
Не збори,па топла бода открил Абијати бе !

Ја 3 години тоа серам,затоа и ќе се изнервира човек нашиве иксови ипсилони,тој тим нејќам ни да почнам да го споредувам со овој сега,жал ќе ме фати.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
^Ја трнавме таа тактика и скапо го плативме тоа,кога ја вративме или нешто сличо на тоа одма се виде резултат така да мора да најдеме нешто како Кака!!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
Manchester United boss Sir Alex Ferguson has revealed that he once made the mistake of asking about the transfer status of Paolo Maldini.

“I once asked Maldini’s father Cesare about him,” the manager noted.

“He looked at me as if I was a madman and that response was enough to understand that the answer would be no.”

ѕвер :icon_lol:

Дим4е

NZT-48, want some?
Член од
24 октомври 2007
Мислења
7.281
Поени од реакции
8.447
Колкава е можноста против Барселона во прв тим да ги видиме Касано Ибра Пато и Робињо од прва минута? :cool:

Член од
30 јануари 2008
Мислења
13.908
Поени од реакции
23.321
Екипо неам нет дома само да ве поздравим и да ви кажем дека си наручив карта за мечот со Барса што ќе се игра у Милано !!
Ве сакам сите, и ќе ви пратим слики кога ќе ми стигне картата :))

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Иииии, е ова не се надевав дека ќе го прочитам од никој член на фан клубот. Прашваш колку гола имаат даено Неста и Силва? Па повеќе имаат од Гатузо ако гледаш така.
паииииииииииии не би рекооол o_O

Го жалам форумот што има такви како тебе... секој се прави дека се знае и тоа не ти докажуваат дека не си во право со ДОКАЗИ, туку у смисол ти размислуваш овака, што си ти, што се разбираш и сл... а како што гледам се повеќе ги има такви...
Ебаве стручњаците!!! Имајте добра дискусија, имајте интересни моменти на форумот, а не да си ја докажувате својата (не)интелигенција...
п.с Постот е наменет за неколку луѓе..
btw еве ја како би играл оваа година
одбрана Абате-Мексес-Силва-Таиво
среден ред Бомел-Боатенг-Аквилани-Робињо(АМ)
напад ибра-пато
Што знам некако не ми е сигурен касано, немора да значи дека ако одиграл 2-3-4 пријателски добри дека се враќа у форма. За од клупа да влегува е супер, ама прв состав некако не ми штима, али не се знае можеби ќе му крене оваа сезона...
Дајте да видиме која би била вашата постава за оваа година ... Поздрав
јас пак те жалат тебе, за форумов ме боли...
мексес пред неста и робињо пред касано :icon_lol:
--- надополнето: Sep 6, 2011 2:43 PM ---
Manchester United boss Sir Alex Ferguson has revealed that he once made the mistake of asking about the transfer status of Paolo Maldini.

“I once asked Maldini’s father Cesare about him,” the manager noted.

“He looked at me as if I was a madman and that response was enough to understand that the answer would be no.”

ѕвер :icon_lol:
старичко е ова :D

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
старичко е ова :D
Го имам слушнато ова од поодамна, но никогаш цитат не сум видел па не ми беше 100% сигурно.

Инаку Робињо најверојатно нема да игра против Лацио, а можно е истото и со Ибра. Наводно сеуште чувствувал болка во зглобот... па изгледа најсоодветен напад ќе биде

......Боатенг.......
...Пато...Касано..

Иако верувам дека еден од Робињо или Ибра ќе се опорави до петок, или пак Алегри ќе сака да ги има 100% фит за со Барса...

P

PewDiePie

Гостин
А ние таман се израдувавме свежи и опоравени ќе биле за старт на сезона. :rolleyes: Нема што да ги чуваат за со барса,прва утакмица е башка таму се игра не е трагедија и да изгубат,поразочаран ќе бидам ако кикснат со лацио.

Kajgana Shop

На врв Bottom