- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
Браво за графитот. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Да,ми беше потребен.Најголем дел од тие што се во Литванија се деца или блиски пријатели со високи функционери во власта и федерацијата.Секогаш тие места им се резервирани на партиски полтрони,деца на министри и функционери,а вистинските навивачи можат слободно да си навиваат од дневната соба.Овие истите никогаш нема да ги видиш кога Македонија игра дома,али кога треба да се шета Европа со државни пари први се на списоци.Јас цел живот сум на стадион и никогаш никој не ме поканил да навивам за репрезентација во странство.Илјада пати е правен муабетот дека транспарент на навивачка група не се закачува на репрезентација,али од “навивачки“ групи како Лозари,Чкембари ништо неможе да ме изненади пошто ова им е единствен настан за рекламирање.
Браво за графитот.![]()
Да,ми беше потребен.Најголем дел од тие што се во Литванија се деца или блиски пријатели со високи функционери во власта и федерацијата.Секогаш тие места им се резервирани на партиски полтрони,деца на министри и функционери,а вистинските навивачи можат слободно да си навиваат од дневната соба.Овие истите никогаш нема да ги видиш кога Македонија игра дома,али кога треба да се шета Европа со државни пари први се на списоци.Јас цел живот сум на стадион и никогаш никој не ме поканил да навивам за репрезентација во странство.Илјада пати е правен муабетот дека транспарент на навивачка група не се закачува на репрезентација,али од “навивачки“ групи како Лозари,Чкембари ништо неможе да ме изненади пошто ова им е единствен настан за рекламирање.
Лозарите се спонзорирани од некого..Не се се партиски луѓе, јас имам комшии што глава на гилотина ставам дека не се отидени партиски, едноставно луѓето секаде одат каде што настапуваат кошаркариве и ракометарите, мислам дека само за тоа пари чуваат.
Не се се партиски луѓе, јас имам комшии што глава на гилотина ставам дека не се отидени партиски, едноставно луѓето секаде одат каде што настапуваат кошаркариве и ракометарите, мислам дека само за тоа пари чуваат.
Само да кажам дека многу е подобро кога вака еве има причини да ја бодриме репрезентацијата и со право остануваме заковани пред ТВ и дури следиме исходи од други мечеви. Еве може да се примети дека фан клубовите на форумов што се за странските тимови се скоро нечепнати, што значи паѓаат во вода сите констатации што ги имаа некои лица дека повеќе се секираме за клубовите што навиваме отколку репрезентацијата.
Секако дека репрезентацијата ни е најмилото. Чисто само една моја констатација, ништо повеќе. Ај сеа излагам, доста се расправав со гејци на Твитер![]()