Група Ц - финална разврска

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 декември 2009
Мислења
2.706
Поени од реакции
2.181
Русија не е таа Русија некогашна и без Кириленко се просек,Словенија се нешто појаки ама не непобедливи точно.По се плашам од пристапот сперма Грузија него од Русија/Словенија.
И така...
Кириленко се повредил или? Затоа што знам дека минативе утакмици настапуваше...

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.166
Поени од реакции
18.212
Кириленко се повредил или? Затоа што знам дека минативе утакмици настапуваше...
Не е повреден,муабетов ми беше дека без негова добра игра се просек репрезентација.Ако го смириме него ,ќе е ммногу полесно.А зошто да не и да го повредиме? :pos:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
A be dajte lajvstrim. Se utepav od baranje. Na bwin treba da se registriram so karticka i na bet365, kaj mozam odma da ja gledam utakmicava crna gora-gejcija?

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
Не е повреден,муабетов ми беше дека без негова добра игра се просек репрезентација.Ако го смириме него ,ќе е ммногу полесно.А зошто да не и да го повредиме? :pos:
абе досеа клучните играчи на противниците беа најмалата опасност за нас... ни од Гасол и Дирк не ми е страв. Само од Паркер. :P

а на гејциве излеа ко корејцине на сп, им рекле ако не пројдат, има да ги нема... :icon_lol:

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Не разбирам, зошто ни одговара Грците да тепаат?

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Ок.
Слабо пратам кошарка, и не ги знам сите правила ама дефинитивно ова првенство ми е интерено за гледање бидејки ретко се случува во ваква форма да е наша репрезентација. Не само во кошарка, и во другите спортови.
Е па тогаш штом е така со бодовите, би сакал да тепаат грциве ама да се измачат да се изморат, и да завршат со тесна победа, нешто како ние со Финска. Ама бајаги имаат предност.
Победија гејците против црна гора со 71:55

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.376
Поени од реакции
4.918
Грција победи. Уште Хрватска вечер и утре ние Босна да ја победиме и ќе пренесиме 4 бода понатаму.. Ми мириса на полуфинале,но да не летаме толку високо пред време,

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
А ако од Грција и Босна ни се пренесуваат бодовите зошто на пример со Хрватска и Финска не ни се пренесуваат 4 бода?
Како идат тие правила на пренесување бодови?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom