Надгледување на компјутер со Remote Desktop програм

• Креатор на темата Креатор на темата EAZY-E
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
30 мај 2008
Мислења
185
Поени од реакции
8
дали на некој му е познато тоа со remote destop program ? случајно најдех на еден форум дека може да се надгледува ком. со помош на некој програм remote destop од типот на logmain и дека може да се направи опција да не го прикажува на "домакинот " дека Е надгледуван од друг компјутер .случајно видех дека и кај мојо ком има таква програма а истио го купих половен .па имам едно прашање до сите кои се разбираат од тоа да ми кажат нешто повеке и дали е надгледуван мојот ком од лицето кој што го купих или некој друг .има ли начин да дознаам за тава нешто повеќе .чекам одговори

Ако мислиш дека ти е надгледуван еден формат на пц се да избришеш од него и нема да може веќе да те надгледува, ако те надгледувал ;)

а има ли начин да дознаам дали сум надгледуван ?

а да направиш uninstall на програмата
или формат и реинсталација на windows

јас таков софтвер користев уше 98-99 во една фирма во мрежата, супер работа... на корисничкиот компјутер се инсталира програма која е невидлива (е ја покажува) а на мојот компјутер можев да видам во моментот што куца, да му го гледам екранот, да преземам цела контрола на нивните ПЦ-ја, да пратам ерор порака, да му го ресетирам или угасам компјутерот.... не ми текнува точно името... така низ сеќавање како SUN... али не сум сигурен, али работеше феноменално, со еден колега се пукавме на една игра... пред кантери и слично... делта форс да не беше од првите... не знам и секогаш знаев кај се крие или каде оди...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom