Македонија - Грција, 3. септември, ЦАРЕВИТЕ ПОБЕДИЈА!!!! (72:58)

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
ДАВАЈТЕ ГО ХРВАТСКИОТ ФОРУМ ДА СЕ ЗАБАВУВАМ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :vozbud:

motivauou.jpg

Ова е еден голем поздрав за сите скептици пред натпреварот кои викаа да калкулираме и дека нема што да бараме во дуелот. Епа драги пријатели вака се игра за Македонија без предавање уште пред да почне натпреварот. Цел тим одигра на ниво.

UAISHDIUAHSDIUASHDIUASHGDIUASHGDAIUSGHDAIUSHGDIUAHGDSIUAHDS

БРАВО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Првпат во живот и јас да бидам искрено горд на мојата земја, затоа што победивме екипа како Грција и тоа заслужено. Браво момци, можеби не сме најдобра репрезентација во свет, но сигурно имаме најголемо срце и што е најдобро бевме дисциплинирани и игравме со ладна глава и без респект. Страшна одбрана и многу паметно одиграно, јес да и грците се изгубија на крај. Меккејлејб треба за национален херој да се прогласи, јес да и Чековски ме изненади, не очекував такво нешто од него.

ООООООООООООООООООООООООООО МАКЕДОНИЈААААААААА ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАКЕДОНИЈА ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ МАКЕДОНИЈА ОЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ЛЕЛЕ ЛУГЕ СРЦЕВ УДАР КЕ ДОБИЕВ,АУФФФФФФФФФФФФ :vozbud:

П.С ЧЕКОВСКИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ :vozbud::vozbud::vozbud:

МИСЛАМ ИМА ПРАВО ДА НИ ПЉУКНЕ ВО ФАЦА НА СИТЕ ШТО ГО КРИТИКУВАВМЕ ПРЕД ЕВРОПСКОТО !!!

Браво браво браво момци...... ми го усрекивте денот!

Браво Македонци...... Браво Мекејлеб!

Волку, волку зошто Грците го пушат на велико?

Originally Posted by Kalashnikov
let's just say that if we lose against FYROM, we might as well quit basketball altogether...
:pos:
Хе хе Затоа што имаат голема пушачка устааа!!!муахахаха!!!

Сега може слободно да си се вратат дома, оваа победа вреди исто како да сме го освоиле Европсково! :)
Засекогаш Македонија!!!!
Македонија вечна!!!!1

Mi i nismo baš toliko loši, izgubili od ovakvih Makedonaca minimalno

За Црна Гора шо да се каже, национален празник треба да им е денот кога не победија. True Story.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom