- Член од
- 25 јануари 2011
- Мислења
- 2.263
- Поени од реакции
- 5.081
У в стан, свекрвата и свекорот беа awayА во стан бевте или во куќа?Или во студентски
У в стан, свекрвата и свекорот беа awayА во стан бевте или во куќа?Или во студентски
Крв имаше?У в стан, снаата и свекорот беа away
keine крв.. keine...Крв имаше?
WTH????У в стан, свекрвата и свекорот беа away
Па види вака секс може да се има и без кур, и тоа доста добар секс.WTH????
А кој кого скина???
е што подетално доволно е оваОбјасни де подетално.
Како се чувствуваше не се срами форум е ова.е што подетално доволно е ова
Како иначе ќе .... мора материјал да им дадеше што подетално доволно е ова
Ма ти личам дека се срамам? да беше така немаше ич тука да пишувама и искрено не знам како се чувствував тогаш не памтам одамна беше. а и не ми е важно толку како било зашто после тој пат секогаш било подобро и подоброКако се чувствуваше не се срами форум е ова.
Нешто што прв пат го слушам и слатко ме насмеа јаден тој маж твој стварно извини за ова али се смеам веќе 7 мин и одново го читам и се смеам....so maz mi...pred 4 ipol god...( znaci imam staz 4 ipol god. :icon_redf :icon_mrgr ) paa beshe za nikade ne znaev da se opustam...povishe vikav od strav otkolku od bolka ( sreka sho nemase nikoj doma ) duri mu rekov ej aj da zaebeme sega utre ke produzime :icon_eek: ...covekov bog zna kolku pati se prepoti , jaden toj :icon_roll i taka ...
WTF?Многу сакам да се оженам со девојка што јас ке и бидам прв .. Алал да му е на маж ти ...