Вашето прво сексуално искуство

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
Епа вака , идевме веќе 3 месеци со женска ми и пред тоа цело време имавме нешо поише ко драпанје , лапанје , љуштење итн. И немавме место кај да го напраиме свечениот чин секс , ни текна еден ден кје идеме у парк кје пиеме сами ја и она , пиевме што пиевме и се напаливме , имав земено кондоми уште одамна за ако ни се укаже шанса фала богу , отидовме у втор дел и мене ми беше прв пат и нејзе прв пат , ладно беше ама напаленоста си го напраи своето , се соблече она доле и јас ги спуштив панталоните , искрено незнам како ми остана кренат на тоа ладно и стравот дека ми е прв пат и дека ќе ја изгубам невиноста , беше што беше али поминуваа и луѓе сепак беше малце поише од јавно место и не успеав да ја скинам нажалост , ама од тогаш собравме храброст за следен пат дефинитивно коа ќе најдеме место дека кје бидне и така бидна за 1 недела кај мене дома оп она среќна ја среќен се заврши како што треба. И двајцата имавме 15 години што е таман за губење на невиност според мене :) И така теравме 2 години секоја недела по 2 , 3 пати лабаво :)
15 години затвор до 20 :)

NaughtyByNature

Y Child
Член од
1 декември 2010
Мислења
423
Поени од реакции
427
Трча синот кај таткото:
- Татоо, татоо! Денес го имав првото сексуално искуство!
- Ееј, браво сине, седи да ми раскажеш!
- Тато бе, не можам да седнам..

:)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
хаха од кај па ти донесе клучен заклучок за сите машки еве сеа следи да ти кажам дали си ме прашала колку цм ми е и што сум праел и колку сум ги имал бла бла:jaj:
ХаХАХА ама ПРИЗНАЈ дека меѓу себе, во последните месеци/години на невиност - се лажете!!! Колкав ти е, ама баш ич нема врска, и кога некој ќе си се пофали со ,,големата гордост,, од старт знаеш дека - блефира и поима си нема од ништо, а па кога ќе ти го каже бројот, божем којзнае што направил , се превртуваш од смеење. И јас може 100 ќе ги имам ама нема да се фалам, туку кога ќе дојде моментот, некому ќе докажам што се ме научиле тие :) хахахахахах и бај д веј, колкав ти е бе ???? хахахахаххахах :)
ме изнасмеа, да си жив и здрав.

Suvopi4est

The One & Only
Член од
4 февруари 2011
Мислења
148
Поени од реакции
18
ХаХАХА ама ПРИЗНАЈ дека меѓу себе, во последните месеци/години на невиност - се лажете!!! Колкав ти е, ама баш ич нема врска, и кога некој ќе си се пофали со ,,големата гордост,, од старт знаеш дека - блефира и поима си нема од ништо, а па кога ќе ти го каже бројот, божем којзнае што направил , се превртуваш од смеење. И јас може 100 ќе ги имам ама нема да се фалам, туку кога ќе дојде моментот, некому ќе докажам што се ме научиле тие :) хахахахахах и бај д веј, колкав ти е бе ???? хахахахаххахах :)
ме изнасмеа, да си жив и здрав.
ХАХАХАХ се додека немал секс може да блефира... но коа ке има ке свати дали може да задовили или не .. па послем да го видам дали ке блефира :) хаха и бај д веј не се фалам колкав ми е пошо тоа женските го свакаат како блеф само ако сакаш да дознаеш Фејс ту Фејс :) :pipi:

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.734
Поени од реакции
8.750
AAAA не си значи ти од фалбаџиите по форуми хахахаххахаха :) абе знаеш како викаат (море и јас викам не само другите) не е до големината до техниката е, па така да фејс ту фејс не врши голема работа хахахха
а инаку се согласивме тука - како што кажав последните моменти во агонија наречена невиност кај мажите резултира со претерано фалење на големина и број. кај жените резултира со ,,гордост,, на зачуваната им, нели невиност. ама и кај нив се крие агонија, ама не признаваат. :)

аллександар

Вечно ненаспан
Член од
5 мај 2006
Мислења
7.381
Поени од реакции
2.522
море море.. машала бајаги напредна генерација... која чувала невиност до 20 кој имал .!. 18+ кој бил ебач у маало уште на 15 години... абе од постовиве ако се пола точни добро ке биде... ама шала на страна големи ебачишта има по форумов..

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
хухуху :pipi:
сеуште сум "невина"
Е па алфа мажјаци покажете се сега е правиот момент. Шала.

Јас првото водење љубов (секс е различно од водење љубов, бидејки секс е со личност која ја знаеш една вечер а водење љубов е со особа која ја сакаш) го имав на 18 години, една прекрасна летна охридска вечер.
Јас и девојка ми со која и денес идам, иначе за месец дена ке полнам 23 години, бевме сместени кај моја роднина во куќата, во Охрид. Тогаш со девојка ми бевме фатени (за раче) околу 4 месеци.За тие 4 месеци имаше многу возбудливи моменти во мојата кола, а во исто време многу искушливи. И кога отидовме на одмор летото 2008мо, една вечер јас како и секој џентлмен си ја одведов девојката во ресторан, се најадовме пица и испивме 2-3 чаши шприцер, после ресторанот во дискотека, од дискотеката пешки назад по кејот преку булеварот и во куќата. Таму си продолживме со забава, земавме некои грицки и продолживме со шприцерот. Додека таман пред да го испиеме тој шприцер започна љубовниот чин, почнавме да се валкаме по подот, испопаѓаа шишињата, почнаа огномети да летаат. Почнавме да се соблекуваме и нели пошто не е баш чисто на под а башка, кревет си е кревет, се преместивме на креветот и бидејки и на двајцата ни беше прв пат, малку подзакочувавме , па чекај, па ај вака, ај така, полека... Се направи голема галама, девојка ми ја болеше и јас додека се местевме убаво дури баравме позиција удобна и викам : Немој толку да викаш ке ги разбудиш комшиите. Плус отворени ни беа прозорите, нормално лето беше. И така малку пијани малку поцрвенети во образите од возбуда, додека траеше тој чин се изнасмеавме и се изнамачивме. Денес кога ке седнеме и кога ке заправиме муабет за првиот пат, добри вицови паѓаат.А после вицовите следува доза слатко задоволство.
И то.

Член од
16 мај 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
hmmm... imav 19god i se sluci so decko sto vo toa vreme mi bese decko (sega veke ne) Citam devojkite pisuvaat kako bolno bilo, mnogu krv im tecelo....Jas najiskreno da si kazam, ic ne me bolese i ni kapka krv ne potece :toe: Najprvin bev zagrizena si velam ovoj ke pomisli deka go lazam, deka ne sum nevina :pos2:...ali razgovarav so ginekolog i taa mi rece kao demek i toa se slucuelo ali mn retko.

Член од
26 јануари 2010
Мислења
908
Поени од реакции
185
Требаше да му ја чувам на дедо ми куќата на недела дена пошто ќе одеше некаде...Идам јас таму вториот ден ми текнува да и се јавам на девојката да дојди на кафе...Потоа од коа дојде муабет,кафе,ово оно и ја соблеков и така ја пукам пополека,а она невина...вришти пишти си реков да не дојдат комшииве па да си речат дека заклале некого...потоа при крај кога сме почнале диво брату,што да ви кажувам,али ме заеба креветот,тој стар некаде 50-60 години и душекот пропадна...ај и свршив у цицки,али што да праам сеа реков го преебавме креветот на кој што спија дедо ми(можда и сперма имаше али нема везе..) али важно ја клецнав а што се деси после со дедо ми да не ви кажувам... :tapp:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
AAAA не си значи ти од фалбаџиите по форуми хахахаххахаха :) абе знаеш како викаат (море и јас викам не само другите) не е до големината до техниката е, па така да фејс ту фејс не врши голема работа хахахха
а инаку се согласивме тука - како што кажав последните моменти во агонија наречена невиност кај мажите резултира со претерано фалење на големина и број. кај жените резултира со ,,гордост,, на зачуваната им, нели невиност. ама и кај нив се крие агонија, ама не признаваат. :)
Не е ни до техниката, ниту до големината ... БИТНО Е ЗАДОВОЛСТВОТО !!!

Kajgana Shop

На врв Bottom