Да, на 16 ти и 17 ти се пријавувањата, а на 18 ти полагаме приеменTestiranjeto e na 18ti?
Имаш некое материјалче да повежбам?Да, на 16 ти и 17 ти се пријавувањата, а на 18 ти полагаме приемен
Да има, али тоа е повеќе како Архи-дизајн технологија и дизајн на мебел. Слично на тоа од шумарски!Нешто повеќе да не знаеш??? Ве молам, некој?!
--- надополнето: Jul 18, 2011 7:43 PM ---
Нешто повеќе да не знаеш??? Ве молам, некој?!
Во ред мене ме интересираше дали имам шанси да влезам воопшто на тој факултет или е резервиран само за ,,петкашите,,бидеќи има и такви факултети ако не си бил со сите петки џабе ќе се пријавувашТоа ми е главниот проблем да влезам,а ако влезам сигурен сум дека ќе ми оди факултетот...Uspehot ne e tolku biten (samo ke te rangira na listata za USPEH,biten e ,ali ne i presuden) bi bilo fino na drzavna matura da imas odbrano matematika,za da te primat vo prv krug. NAJBITNO E DOBRO DA CRTAS,CISTO ,PRECIZNO,TOCNO,i toj psiho test da go pomines. Matematikata neka ne te plasi. Neka te plasat po 12 saati crtanje na vezba,a mozda i povekje
Mozes da vlezes iako ne si so site 5-ki. Najvise go gledaat priemniot(psiho i crtanjeto). Onda isto bi bilo fino na leto vo juni da odis na casovite drzavniot sto gi podgotvuva,5000 denari bea.Ama i ne mora. Ima profesori nastrana,privatni casovi sto drzat,cisto da se potspremis.Во ред мене ме интересираше дали имам шанси да влезам воопшто на тој факултет или е резервиран само за ,,петкашите,,бидеќи има и такви факултети ако не си бил со сите петки џабе ќе се пријавувашТоа ми е главниот проблем да влезам,а ако влезам сигурен сум дека ќе ми оди факултетот...
1. ЛОЛZdravo jas sum nova na forumot i sakam pomos od vas Jas sum sega 4 godina gimnazija
-Dolgo vreme razmisluvam za Arhitektura ama nekoj raboti me kocat:
1.majkami veli deka bil mnogu tezok
2.neznam dali ke bide problem bidejki sum zapisana matematika b??
3.mora li matematika da polagam za matura??
Mene mi odat i matematikata i crtanjeto, no mislam deka angliski polesno ke pominam
--- надополнето: Sep 2, 2011 3:44 PM ---
Ako mozete napisete mi poraka ili na msn koj saka da zboreme... Fala odnapred
Чекам материјали од тебе. Ме примија. Молим љепо.1. ЛОЛ
2. Нема да е проблем
3. Да.
Молим од назад.
Честито. Шо можам - ќе поможам.Чекам материјали од тебе. Ме примија. Молим љепо.