Спектакуларна прослава по повод 20 години од независноста

Статус
Затворена за нови мислења.

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
Згрозен сум и јас Македонцки . До последен момент се надевав дека нема да се случи вакво нешто. Но дефинитивно волкот го менува влакното.....
Но народот гледа, тоа е најважно.
добро имам пријатели во сдс...и сеа пола македонија ке дојде пола не??? на што личи бе ова??? ова ги помина сите граници...антиквизации, делби, имиња...ова капак...дај една граганска да се испозаколеме и да завршиме веке еднаш....срам да им е што ке ни ја посерат прославата..една во две децении

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Да беше прославата за независноста на Македонија можеби и немаше да се случи вакво нешто...

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Македонцки, во демократска земја, поглаварот нема никакво право да ми имплицира (читај: врши притисок) каде ќе славам годишнина на независност.
Нели патриоти се и оние кои не живеат во Македонија? Што да речеме за оние кои се во Дагестан? Предавници? Или пак сеа тоа е друга поделба?

Македонцки

мадрфакр
Член од
23 ноември 2007
Мислења
4.281
Поени од реакции
634
не мислам да навлегувам

опозиција, позиција, малцинства,мнозинства, мажи жени, ниски високи, слаби дебели...значи срам да ви е на лебот што го јадете и гаките што ги сушите на ова сонце, што СЛОБОДНО шетате, работите живеете за да може да се делите и да си ја плукате ЗЕМЈАТА и дедовците кој се жртвувале за вас...

турско за нас излеа..ништо повеке ништо помалце...срамотилаци

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Конечно и вие да се згрозите и да се засрамите малку, јас секој ден го добивам тоа чувство. Ете сега сме единствени се срамиме и згрозуваме за иста работа. Уште да бевте малку пореални и за други работи ќе бевме единствени.

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
^ Вие ако не знаете јас па ич.
Објасни, научи не, што ти пречи?
Убаво со сложена реченица . Или ако не ти оди со сложени напиши неколку прости не е проблем ќе се разбереме.
--- надополнето: Sep 1, 2011 9:56 PM ---
Македонцки, во демократска земја, поглаварот нема никакво право да ми имплицира (читај: врши притисок) каде ќе славам годишнина на независност.
Нели патриоти се и оние кои не живеат во Македонија? Што да речеме за оние кои се во Дагестан? Предавници? Или пак сеа тоа е друга поделба?
Никој не спомна и никој не те натера на сила да славиш , но никој не смее ниту пак да ти наредува да не славиш и да те полни со дезинформации.
Ако сакате да дискутираме како луѓе посочете која точка од прославата ви пречи ?
--- надополнето: Sep 1, 2011 9:59 PM ---
Конечно и вие да се згрозите и да се засрамите малку, јас секој ден го добивам тоа чувство. Ете сега сме единствени се срамиме и згрозуваме за иста работа. Уште да бевте малку пореални и за други работи ќе бевме единствени.
Самото тоа што постојано повторуваш вие и ние , што не ги вадиш од уста зборовите антиквизција и патриотизам се доволен показател во кој правец се движат работите.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Самото тоа што постојано повторуваш вие и ние , што не ги вадиш од уста зборовите антиквизција и патриотизам се доволен показател во кој правец се движат работите.
Ти доволно е еден збор да напишеш и да огрее сонце.
Патем ти ќе дојдеш на прославата од туѓина?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.706
Поени од реакции
13.378
Објасни, научи не, што ти пречи?
Убаво со сложена реченица . Или ако не ти оди со сложени напиши неколку прости не е проблем ќе се разбереме.
--- надополнето: Sep 1, 2011 9:56 PM ---

Никој не спомна и никој не те натера на сила да славиш , но никој не смее ниту пак да ти наредува да не славиш и да те полни со дезинформации.
Ако сакате да дискутираме како луѓе посочете која точка од прославата ви пречи ?
--- надополнето: Sep 1, 2011 9:59 PM ---

Дали еве да речеме на тие луѓе што не им се допаѓа славењето на плоштад поради личен вкус на неговото уредување и сакаат да си прослават со најблиските во некоја викендица се сметаат за предавници?

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Ти доволно е еден збор да напишеш и да огрее сонце.
Патем ти ќе дојдеш на прославата од туѓина?
Нема да можам да дојдам , и покрај тоа што направив се за да бидам на тој ден во Македонија.

Мачорка

Shining Star of Paektu Mountain
Член од
25 февруари 2011
Мислења
1.955
Поени од реакции
12.543
И јас бев згрозена од разединетоста на Македонците на темата Припадник на полицијата претепал момче до смрт на плоштадот Македонија, се отиде до таму што некои луѓе оправдуваа убиство.После тоа, ништо веќе не ме чуди.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom