- Член од
- 13 декември 2010
- Мислења
- 351
- Поени од реакции
- 146
А трупот Дидак Виља направен е 80 ако не се лажам!Ова за Џовинко браво точно е така !
А трупот Дидак Виља направен е 80 ако не се лажам!Ова за Џовинко браво точно е така !
Mancester siti pred edna godina .Јувентус Напад : Вучинич,Матри,Кваљарела,Дел Пиеро,Тони,Јакинта,Амаури .... хахахаххахаха незнам дали некој тим има 7 напаѓачи иначе тешко за верување дека ке заиграат Јакинта и Амаури (не ни сакам) .. освен ако Недај боже некоја повреда налета , барем ке имаме напаѓачи ...
Очекувам прва постава да играат Вучко и Матри , први замени Кваљарела,Тони,Дел Пиеро (се зависи во каква ситуација сме на натпреварот )
Горе долу имаме добар тим , едино централниот дефанзивец го немаме , ма да можеби Бонучи ќе не демантира , и ќе се покаже на почеток
Затоа што не сакаа да си заминат!Подобро што остана Бонучи отколку да донесеа некој од споменуваните Гасталдело, Астори, Андреоли... Немам високо мислење за Бонучи, но се гледа човекот дека се труди и сум сигурен дека ќе го даде максимумот. Заслужува уште една шанса.
Туку, стварно е нејасно зошто останаа Јакинта и Амаури. Дел Пиеро, Матри, Тони, Кваљарела и Вучиниќ, заедно со Јакинта и Амаури тоа се 7 напаѓачи ... непотребно.
Тимче,ти си?Ајде доста за Бонучи ќе не изненади ќе видите
Абе стварно, кај е Тимче, кај е ТЕНК ? каде отидоа ?Амаури ќе се докаже, на трибина или на помошното игралиште во Виново,не сфаќа човеков дека не е во плановите на Конте,Циглер сфати и сакаа да го шутнат ко циган а Амаури бе, ко лепак е,неможеш да го шутнеш од тим,а циган е!
--- надополнето: Sep 1, 2011 10:43 PM ---
Тимче,ти си?
Тимче си ровари не се замара со насАбе стварно, кај е Тимче, кај е ТЕНК ? каде отидоа ?
... го нема и Дим4е од фан клуб Милан
Јас сум бе се вратив по кратка паузаТимче,ти си?
Тука сум! Ти требам?Абе стварно, кај е Тимче, кај е ТЕНК ? каде отидоа ?
... го нема и Дим4е од фан клуб Милан
Џовинко го имам замразено нешо смрдено ми е нешо не дека ни даде гол или нешо друга е работаваА трупот Дидак Виља направен е 80 ако не се лажам!
Амаури имаше 2 сезони да се докажи,и не успеа. Првата полусезона кога дојде изигра одлично, потоа беше подпросечен,а во полусезоната помината во Парма, се покажа дека Амаури е јак само за во мал клуб.Марсеј му нуделе 2.5 милиони плата, плус таа сума Амаури ќе добиваше и дел од Јувентус, и вкупната плата ќе му беше скоро слична на таа што во моментов ја зема сега, но за разлика од сега (од на трибини), тој во Марсеј ќе играше регуларно,ќе беше првотимец.- Амаури - наводно сакал да се докажи. Агентот негов продавал пуфки дека не било поради парите туку лично сакал да се докажи.