Сума сумарум, донесовме неколку млади играчи кои можат многу да придонесат за тимот во иднина доколку Боаш конечно си ги поврати своите мадиња да почне да форсира млади играчи против послаби екипи.
Неможам да кажам дека не сум задоволен, ама неможам да кажам ни дека сум задоволен од тоа како се одвива работите летово и денеска. Упрвата уште еднаш ја потврди својата неспособност и немање никаков план кога се работи за настап на трансфер пазар во последни моменти. Ова со Раул беше панично купување затоа што моравме да донесеме уште еден во средината после заминувањето на Јоси, и воопшто не сум задоволен од трансферот на Меирелеш.
Ова е приказ на амбициите на Абрамович, Боаш, Управата, со овој тим се надевам на 3то место, сериозно.
И конечно заврши сагава со Модриќ, ќе ве замолам веќе да не постирате никаква шпекулација или инфо поврзано со него.
Излеговме тотални кретени денеска но и заслужено кога цело лето сме како слеп за стап во врска со Модриќ.
Тоа е тоа, едвај чекам да ја прочитам изјавата на Боаш утре и неговите планови во иднина, бидејќи не ни се пишува добро.