Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 јуни 2011
Мислења
684
Поени од реакции
1.193
Драга,
Само да знаеш каков напорен ден имав...каде не ме изнашетаа
благодарение на мојата другарка успев,ми фалеше само малку да се откажам од факултетот...тие проклети жиро сметки!!!!! Но како и да е бев таму каде што никад не сум ни помислила дека ќе влезам...видов некои работи и дознав.....и не е така се сиво...и нема само лоши луѓе тоа го сфатив денес...некои се ПРЕМНОГУ добри и од денес натаму не се замрам со некои непотребни личности!!!! Само тие што ми помагаат и кои секогаш се покрај мене....Ве сакам ♥
Толку кајги, а сега одам да изедам се што има во фрижидерот, легнувам и дури ќе станам кај 10 за да одам на пиво фест јухууу :Р
Лудило....го обожавам човеков :Р ^^♥

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.374
Поени од реакции
4.918
Ах драга,драга.. Ја те сакам а ти мене вака.. ПАХАХАХАХ
Еј кинам нерви со ова кошарката.. НЕ ГЛЕДАМ ПОЌЕ, Е !!!
Утре сум на училиште, леле ќефој, NOT !
Еден израз постарите што го користат - Ја ебав утката на летање..
I screwed up again, ah my brain, my fucked up brain..
Моменти ме делат да исклучам потполно..
Абе ајдее гајле ми е готово шо..
I feel like a girl with PMS..

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
Д.
напинаат со ова школо :tapp: триста групи се изотворија на ФБ, башка и овде гледам...леле досадни дечишта....
инаку денеска денов е тиња искрено.
бев на забно, ме болеше уште вчера еден заб ама забораив да им кажам (денеска ми е поарен) и тие не ни приметија (n)
по пат ја сретнав баба па почна да масира: Што ќе ти е книшката? Кај беше? Што ти е? Ќе преживееш?? ја и викам на забно бев алоо не кревај паника ништо не ми е. таа вика: ааа ме лажеш, скриваш од мене, види колку си слаб лелееее....
и така среќен, весел си стигнав дома.....:tapp:
ко дојдов дома сестрава цела испаничена немала нови патики за на школо и ми вика дај ми пари да купам оти мама дур дошла од работа ќе и ги раземеле.
ја буцнав да не има температура, вака ко добро ми изгледаше.
сега сум в соба, сам и кулирам демек малку..пријатно...

~Bunny

Magic wand...
Член од
13 септември 2010
Мислења
902
Поени од реакции
1.266
Мирисот на чајче,топли ѓемпери паднати лисја...reminds you of something? Есен да:love:Доста му беше на летово навистина.Ми недостигаат есенските денови, кој секој по себе си носи различна приказна.Само уште малку и тука ќе бидат :) Ако до пред некое време барав нешто што ќе ме размрда нешто енергично за да ми ја разбие монотнијава сега е сосема спротвно.Изгледа добро се издував па сега сум расположена за малку мир. Да,јас тивка музика и приборот за цртање до мене.Одамна не сум цртала а мислам дека сега е погоден момент за тоа. Убаво ми е мила....Смиреност и хармоничност:pipi:

П.С I think i need this...:oops:

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Dear ми рекоа дека ми било време за Saturn Return, ќе му речам бај-бај на детето во мене, да се спремам за голема патња и искушенија, ама демек се' за мое добро........сатурнот да ти бил учител кој не казнувал ако сме скршнеле од патот, а не наградувал ако сме биле послушни ученичиња........е сега не ми е јасно, цел живот сум била послушно учениче и сум играла по правилата на праведност, во школо секогаш си добивав петчиња (не ги рачунам повремените бегања од часови, ако не беа тие ќе бев too good to be true:P), на факултетот немав проблем.........од каде the f*ck тогаш јас лошо учениче????.........сакам да го видам Дневникот на Мистер Сатурн и фино лепо да ми објасни од каде јас толку лоши оценки?!..............шо лекција треба да научам?!...............а не дека не знам.........крајно време е да почнам себе си да се ставам на прво место.............

Dear и друго сакав да ти кажам...........оти луѓево не разбираат дека за да си облечен убаво не мора по дифолт да е се марка на тебе и дека и со поефтинки работи (ако не ти дозволува џебот поскапо) можеш да изгледаш сосема пристојно??? Ефтин изглед може да се добие и кога се носат скапи парчиња облека и кога се носат не толку скапи парчиња. Стварта е имањето вкус да комбинираш......

И за крај, се осеќам како Диоген со фенерчето.........само што јас не го барам човекот..........барам нешто друго што е потешко да се најде..............

Mama.

уметник
Член од
23 јули 2011
Мислења
524
Поени од реакции
326
se prashuvam zoshto nikogash ne go slusham vnatreshniot glas koj pri prvata sredba so lugeto mi kazuva deka neshto ne e vo red? zoshto moram sekogash da analiziram, da se trudam da razberam, da opravduvam... pa da sigurno e pametna, taka izgleda, ima ubavo drzenje...prava dama, gospoga, sigurno nema da mi zgreshi, toa e ispod nejzino nivo...plus toa i umetnik e, tuka sme slicni, tuka imame temi za razgovor, ke se razbirame...plus toa po cel den mi tropa za tie nejzini dogodovshtini sto i go promenile zivotot, pa najverojatno ke naucam neshto od seto toa... aaaaa i da ne zaboravam se stremi i duhovno da se nadograduva, odnosno taa veke se smeta za duhovna licnost i nasekade se rasfrla so nejzinata duhovnost i so knigite sto gi procitala, seminarite na koi sto bila...bla bla bla...ja gledav so iskri vo ocite, so podotvorena usta, potkacena na prsti, zatoa sto izgledashe mnogu nad mene, recisi nedostizna.....se dodeka...ne svatish koe gubre stoi pred tebe... koj licemer,koj materijalist...koja sitna dusha, koja iskompleksirana licnost...a najtragicnoto od se e sto svakash vo momentot koga veke nozot ti zavlegol dlaboko megu rebra...se nadevam luznata sto ke ostane ke me potsetuva da vnimavam sledniot pat...ma da ne mi e prv pat

T

Tetro

Гостин
Драгано.
Сега е 22ч (и ситно).
Муабетот од сега до утре иде вака:
  1. Пуканки (количински многу)
  2. Филм (еднина)
  3. Книги (множина како и секогаш)
  4. Дремка (троа, колку да не е без ич)
  5. Кафе (големо кафе)
  6. Шетање по административни прозорци и врати.
  7. Испит (да, испит)
  8. Патот (до дома)
  9. Одмор (троа дремење)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.491
Поени од реакции
7.996
Драга Кајгана,

Се вратија моите од Словенија. Сестра ми и братучед ми ми купиле 9 лименки од енергетски напитоци. Татко ми го носел целиот тој товар на грб. Откако ќе ги издегустирам, ќе пишам рецензија и ќе ги фотографирам. На изглед највеќе ќејф ми прави ROCKSTAR од 0,5 л. (на лименката пишува дека препорачана доза е 0,4 л :) )

На работа тиња...
На Пиволенд отидов прерано и си се вратив дома пошто сум уморен.

На твитер има два опасно добри хаш-тагови кои ги следев вечерва #фотограф и #компјутерџија

И сабајле си купив Метилен - сино за да ми помине афтата. Падна малку сеир на моја сметка денес на работа, а мене ми е криво што не ми е од тоа :( туку од стрес :(

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ја користам оваа прилика да им посакам на сите ученици долга и мачна школска година. Многу кецови и поправање на истите во Август другата година. <3

• Tαммι •

Гостин
^ Колку искрено.
Кога сме веќе на темава...Школо... ич не се осеќам ко утре да е 1ви септември. Многу брзо ми помина летово и не го искористив како што треба..ќе ми фали ова да не се замарам со ништо само онака да си уживам по дома, па да отидам на кафе па на шетање...Ауф како ли ќе се вратам во форма да учам...Ајдее мора да се учи што ќе се прави друго...Драга моја, од сите луѓе што можеа да ми се паднат за класни...баш се погоди најлошиот! Супер малерот тргна уште пред почетокот на школската година. Идам да дремнам.....утре сум од 10 во школо ..чув дека до 12 треба да завршиме па ќе шибам на кафенце да си видам другарче ... И то...
Љубов до тебе.:love:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom