Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
![]()
побели заби за само една недела користење [проверено]...одлична!![]()
и колку исадна околу 400 заедно?Ја купив и четката и пастата. Па ќе видиме дали се подобри од Lacalut.
и колку исадна околу 400 заедно?
А чекај сеа интерденталната ја користиш зошто носиш протеза или без протеза може да се користи ?Колгејт од оние што се со 12 часовна заштита, па после четкање со интердентална четка и на крај ги поминувам со Џонсон&Џонсон конец за заби. Ама тоа само навечер, сабајле само со обичната четка и пастата.![]()
А чекај сеа интерденталната ја користиш зошто носиш протеза или без протеза може да се користи ?
А од каде ја купи да идам и ја сеа да земам една ?Може и без протеза, уште ја користамНе истата мислам, фала Богу
![]()
А од каде ја купи да идам и ја сеа да земам една ?
Оки фала, таман на 5 мин ми еВо аптеката што е во Рамстор на приземјетоШвајцарска е, мислам околу 200-300 ден некаде е не ми текнува точно. Ќе им кажеш само интердентална четка и ќе ти ја покажат.
Мене еве 2 дена користење светнаа.![]()
побели заби за само една недела користење [проверено]...одлична!![]()
Незнам дали некој пробал sensodyne или paradontax, но некој да ме тера не ги менувам. Поскапи се од colgate, но ефектот е неверојатен. Од кога ги користам болка во забите не сум осетил, а после миење многу посвежо се осеќам.