Паста за заби

• Креатор на темата Креатор на темата Filip89
  • Време на започнување Време на започнување
MWO_pack-01.jpg

побели заби за само една недела користење [проверено]...одлична! :)

Ја купив и четката и пастата. Па ќе видиме дали се подобри од Lacalut.

Колгејт од оние што се со 12 часовна заштита, па после четкање со интердентална четка и на крај ги поминувам со Џонсон&Џонсон конец за заби. Ама тоа само навечер, сабајле само со обичната четка и пастата.:)
А чекај сеа интерденталната ја користиш зошто носиш протеза или без протеза може да се користи ?

А чекај сеа интерденталната ја користиш зошто носиш протеза или без протеза може да се користи ?

Може и без протеза, уште ја користам :) Не истата мислам, фала Богу :)

А од каде ја купи да идам и ја сеа да земам една ?

Во аптеката што е во Рамстор на приземјето :) Швајцарска е, мислам околу 200-300 ден некаде е не ми текнува точно. Ќе им кажеш само интердентална четка и ќе ти ја покажат.

Во аптеката што е во Рамстор на приземјето :) Швајцарска е, мислам околу 200-300 ден некаде е не ми текнува точно. Ќе им кажеш само интердентална четка и ќе ти ја покажат.
Оки фала, таман на 5 мин ми е

batalete gi pastite so fluor, fluorot se koristi za truenje gluvci.
plus na pravi niso dobro na zabite koga se koristi kako pasta

ima pasta vo sp market se vika BILKA bez fluor e, bugarska, probajte ja, dobra e i za tie koi se na homeopatska terapija.
plus ima i sredstvo za plaknenje
izbegnuvajte pasta so fluor

Незнам дали некој пробал sensodyne или paradontax, но некој да ме тера не ги менувам. Поскапи се од colgate, но ефектот е неверојатен. Од кога ги користам болка во забите не сум осетил, а после миење многу посвежо се осеќам.

Незнам дали некој пробал sensodyne или paradontax, но некој да ме тера не ги менувам. Поскапи се од colgate, но ефектот е неверојатен. Од кога ги користам болка во забите не сум осетил, а после миење многу посвежо се осеќам.

Јас Сензодин ја користам, ја имам во 50 примероци дома зошто татко ми е забар и му ја испратија како промоција. Има уште 15тина примероци Парадонтакс ама пресолена ми е таа :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom