СУГС Јосип Броз -Тито

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Знае некој втора смена од колку саат сме ??
ако сме од 1.30 ќе биде многу бедно

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Знае некој четврта од колку саат се во четврток ?

Член од
21 август 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Kласна ќе ми биде Љубица Каревска. Каква е?

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Мене класна ќе ми биде Љубица Каревска. Каква е?
Не дека сакам да те исплашам али тоа е најголемиот ѓавол во школото.Маста ќе ви ја извади таа.Лани не писнав кај таа цела година.Ау какви 2 години ти следат.

Член од
21 август 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Не дека сакам да те исплашам али тоа е најголемиот ѓавол во школото.Маста ќе ви ја извади таа.Лани не писнав кај таа цела година.Ау какви 2 години ти следат.
Леле, страв ми е :/ Па не би требало како класна да биде подобра? :) Стара е?

Член од
17 август 2011
Мислења
10.315
Поени од реакции
18.396
Леле, страв ми е :/ Па не би требало како класна да биде подобра? :) Стара е?
Се надевам дека си Македонец по националност,и не..не би требало да е подобра.Стара е иначе:)Сите најбоље карактеристики ги има...
Еден совет,немој да и се противиш окулу некој ставови,и под никој случај немој да ја навредиш државата или македонците дури и ненамерно:))

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Се надевам дека си Македонец по националност,и не..не би требало да е подобра.Стара е иначе:)Сите најбоље карактеристики ги има...
Еден совет,немој да и се противиш окулу некој ставови,и под никој случај немој да ја навредиш државата или македонците дури и ненамерно:))
Точно точно.Па конечно и се исполни желбата да има хидроцентрали на Вардар.Лани не потече со тоа дека Грција има колектори за прочистување на вода на секои 150 метри и дека Солунско Поле се наводнува од Вардар.И со тоа дека Бугарите викале Сичко на Балкано е исто.Секој можен час ова го слушав.И нема тестови кај таа и нема вадење од типот праиме македонски тест ако може да не не испрашувате.Нејќеш да ја знаеш реакцијата.

Член од
21 август 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Точно точно.Па конечно и се исполни желбата да има хидроцентрали на Вардар.Лани не потече со тоа дека Грција има колектори за прочистување на вода на секои 150 метри и дека Солунско Поле се наводнува од Вардар.И со тоа дека Бугарите викале Сичко на Балкано е исто.Секој можен час ова го слушав.И нема тестови кај таа и нема вадење од типот праиме македонски тест ако може да не не испрашувате.Нејќеш да ја знаеш реакцијата.
На моја среќа да, Македонка сум :D Ијаа оваа некоја скроз откачена :) Уфф, тешко мене ://

Член од
16 мај 2010
Мислења
56
Поени од реакции
10
хахах стварно леле со тоа Сичко на Балкано секој втор час и плус во ко0мбинација со осмех :icon_mrgr:

И еден совет, глеј да растуриш во прва т.е. биди поактивна оти после треба секој час во втора да се мислиш колку граор и луцерка се произведува во Македонија :)
А, да. И прибери си го деколтето (ако го експонираш секако) ;)

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
хахах стварно леле со тоа Сичко на Балкано секој втор час и плус во ко0мбинација со осмех :icon_mrgr:

И еден совет, глеј да растуриш во прва т.е. биди поактивна оти после треба секој час во втора да се мислиш колку граор и луцерка се произведува во Македонија :)
А, да. И прибери си го деколтето (ако го експонираш секако) ;)
да се надополнам пробај да одговараш одма првите часови што ќе прашува и ќе си бидеш раат. :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
На моја среќа да, Македонка сум :D Ијаа оваа некоја скроз откачена :) Уфф, тешко мене ://
Ако ти е класна немаш гајле. Ако знаеш првите 2-3 пати кога ќе те праша раат ќе си после кај неа. И глеј покажувај патриотски особини на час. :) Не знам за вас ама мене кај Љубица часовите ми беа многу смешни, какви киксови паѓаа :pos:

Член од
24 јуни 2011
Мислења
26
Поени од реакции
0
Јас сум била 1-9, класен некој Владо. Знае некој што предава човеков, каков е , добар, лош?:)

Kajgana Shop

На врв Bottom