- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 691
- Поени од реакции
- 3
Mislam deka e mn podobro edno ili dve, taka sto bi bil vo moznost da im obrnam mn pogolemo vnimanie.
Не верувам баш многу во тоаКога ќе добиеш едно дете не повеќе ќе ти текне шо си напишал на форумов.....
Не веруваш оти сигурно живееш на нечиј грб, кога ќепочнеш сам да заработуваш за живот и кога мизерната плата во МК нема да ти стига ни за малиот киндер а не па да си пружаш некои твои задоволства ќе праиме муабетНе верувам баш многу во тоа
Не зборувај некои работи кои воопшто неги знаеш а ко прво јас работам од 16 год. и од секогаш сакам се сам да си создадам така да си имам плата добра околу 18.000 и сам си положив за кола и сам си платив сам си платив за на одмор и тн. во македонија сите си ги правите мизерни платите али сепак ако си ја најдеш вистинската работа ќе имаш не викам не има и ниски плати али тоа го има секаде не само во мкдНе веруваш оти сигурно живееш на нечиј грб, кога ќепочнеш сам да заработуваш за живот и кога мизерната плата во МК нема да ти стига ни за малиот киндер а не па да си пружаш некои твои задоволства ќе праиме муабет
да почнме со едно.... дур се одлучишСе зависи од финансиски услови.
Најмалку две, најмногу три
Би сакала да имам три деца, сакам да имам големо семејство, но дури и да имам финансии за повеќе од три, нема да имам време за сите
Не може Сите од еден татко ќе бидатда почнме со едно.... дур се одлучиш
18 000 друже, ако сакаш ептен ограничени можности за своите деца.Не зборувај некои работи кои воопшто неги знаеш а ко прво јас работам од 16 год. и од секогаш сакам се сам да си создадам така да си имам плата добра околу 18.000 и сам си положив за кола и сам си платив сам си платив за на одмор и тн. во македонија сите си ги правите мизерни платите али сепак ако си ја најдеш вистинската работа ќе имаш не викам не има и ниски плати али тоа го има секаде не само во мкд
Знам дека се малце али фала богу има и др работи каде што плаќаат повеќе сега не би имал деца прво работа добра па децаНе може Сите од еден татко ќе бидат
--- надополнето: Sep 1, 2011 12:24 PM ---
18 000 друже, ако сакаш ептен ограничени можности за своите деца.
Јас знам луѓе и со 6 000 што живеат.... всушност, живеат ли?
За сам тебе ти е ОК 18 000, како што ми е мене одлично кога ќе работам некоја промоција и за 15 дена зимам 10 000 кои си ги трошам само за мене, и да, сама си купувам еден тон работи, сама си плаќам факултет итн. Ама биди свесен дека се тоа премалку за семејство.