ПРАВЕН ФАКУЛТЕТ „Јустинијан Први“ Скопје

• Креатор на темата Креатор на темата Mortisha
  • Време на започнување Време на започнување
Kako ide ova okolu besplatno dosie... pred nekolku dena na stranata na fakulteti imase deka ke bidat besplatni a na stranata na Justinijan pisuva 1 500 denari??? i da si prasam dali i utre tolku ke se ceka kako denot na upisite :S

Kako ide ova okolu besplatno dosie... pred nekolku dena na stranata na fakulteti imase deka ke bidat besplatni a na stranata na Justinijan pisuva 1 500 denari??? i da si prasam dali i utre tolku ke se ceka kako denot na upisite :S
Утре побрзо ке иде, само најдобро уплати во некоја банка пустец што е (што нема гужви) па многу убаво ке си поминеш.

Вас искрено не ве разбирам, прашувате за бесплатниот индекс. Кој ке е бесплатен? Електронскиот или Книжниот?

Утре побрзо ке иде, само најдобро уплати во некоја банка пустец што е (што нема гужви) па многу убаво ке си поминеш.

Вас искрено не ве разбирам, прашувате за бесплатниот индекс. Кој ке е бесплатен? Електронскиот или Книжниот?
За електронскиот треба да се однесе потврда од 1500 денари значи бесплатен е книжниот

А зошто мислам дека и ние лани не плаќавме за книжен, туку само за електронски !?

Нели нема да плаќате за студентски парламент, од каде сеа ова за индекс... !? :)

За електронскиот треба да се однесе потврда од 1500 денари значи бесплатен е книжниот
Епа океј е. Имаше пред некоја страна недоразбирања-зашто да плаќаме кога е бесплатен....problem solved! :)
А зошто мислам дека и ние лани не плаќавме за книжен, туку само за електронски !?

Нели нема да плаќате за студентски парламент, од каде сеа ова за индекс... !? :)
А да не купи случајно лани една црвена папка со два пријавни листа, студентска легитимација и индекс? :) Кошташе негде 500 денари :)

:)

А да не купи случајно лани една црвена папка со два пријавни листа, студентска легитимација и индекс? :) Кошташе негде 500 денари :)

да бе, заборавив... :)

...кажете ми нешто за ПЕТТИ СЕМЕСТАР ве молам...од кој да се тресам а од кој да очекувам барем нешто ???:cuc: активности есеи колоквиуми како иде???? ....ви блАГОДАрам однапред на тие што ќе ми пишете... поздрав !!! ;) ајде бе...

Дали ако пријавам испит преку досие, а не отидам да го полагам - ќе ми останат поени од претходно полагање или автоматски се бришат??? поздраааав

Дали ако пријавам испит преку досие, а не отидам да го полагам - ќе ми останат поени од претходно полагање или автоматски се бришат??? поздраааав
Остануваат поените од претходното полагање. :)

Најбезобразните луѓе се на УКИМ,дефинитивно.Овие Скопјаниве се арогантни и дигнати до немајкаде.Каква слика оставаат алал им вера.
Бруки.Не знаат изгледа дека постојат и приватни факултети ама ако.

Postoi li uste taa kaznenata sesija vo oktomvri , dali ke ja ima ovaa godina , ili treba baranja da pisuvame ????

Најбезобразните луѓе се на УКИМ,дефинитивно.Овие Скопјаниве се арогантни и дигнати до немајкаде.Каква слика оставаат алал им вера.

Што ти се криви Скопјани бе другар и убаво си кажа има приватни факултети, ако не ти се свиѓа бујрум тамо. Плати па клати.

Море, море....некој уште не почнал на факултет па почна да се жали. Што да кажат оние кои се последна година на мастер? :) Смири живци-утре ке биде полошо ;)
Postoi li uste taa kaznenata sesija vo oktomvri , dali ke ja ima ovaa godina , ili treba baranja da pisuvame ????
Мислам дека казнената е еден вид на условна и е достапна само за тие што немаат фатено услов за нареден семестар. Вака имам слушнато-колку е точно не знам.

Што ти се криви Скопјани бе другар и убаво си кажа има приватни факултети, ако не ти се свиѓа бујрум тамо. Плати па клати.

Е баш од такви личности како тебе се губат студенти и тоа на многу лесен начин.
Само ако,продолжете така нема никаков проблем.
Еве баш сега кога ќе почнам сакам да ме демантираат.

Е баш од такви личности како тебе се губат студенти и тоа на многу лесен начин.
Само ако,продолжете така нема никаков проблем.
Еве баш сега кога ќе почнам сакам да ме демантираат.

Е добро бе еве таквите ко мене што ти направија денес? Што имаше премногу гужва и што се чекаше по 4 саати? Тоа те изнервира? Ако те изнервира тоа или брат навикни се или па подобро не се запишувај на факултет, зашто незнеш што те чека.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom