Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Галијани со изјава пред 10 минути дека трансфер маркетот е затворен.На миланњус истото го пишува.Такада тешко може да очекуваме нов играч.
Сереш !?!?И нека ви биде јасно..Мистер Х пропадна!ј
Сереш !?!?
Зошто бе брат,нели викаше дека ќе дојде мистерот во километарски постови и убедувања дека овој е добар или оној е добар,и дека некои не го научиле Галијани. Што има да се научи ? Цело Лето сереше(да сереше итоа повеќе од што треба,Алегри дури и пропорции даваше)дека ќе донесат некој Мистер ИКС фамозен,ѕвер што ти ја знам каков,Алегри дури се дрзна и изјави да дава дека ќе бил на ниво на Кака,хах. 100 изјави дека ќе дошол на последен ден од трасфер рок,епа еве дојде и тој ден а они благе везе немаат кој да земат.
А Тисоне не е добар брат,најдобар е,кога само би играл за Милан,ех.![]()
Сереш !?!?
Зошто бе брат,нели викаше дека ќе дојде мистерот во километарски постови и убедувања дека овој е добар или оној е добар,и дека некои не го научиле Галијани. Што има да се научи ? Цело Лето сереше(да сереше итоа повеќе од што треба,Алегри дури и пропорции даваше)дека ќе донесат некој Мистер ИКС фамозен,ѕвер што ти ја знам каков,Алегри дури се дрзна и изјави да дава дека ќе бил на ниво на Кака,хах. 100 изјави дека ќе дошол на последен ден од трасфер рок,епа еве дојде и тој ден а они благе везе немаат кој да земат.
А Тисоне не е добар брат,најдобар е,кога само би играл за Милан,ех.![]()
хахааха а тебе не ти е криво што Милан не "фрла" пари? Неста-30 мил ама 10 години раат сме,Шева 20 мил во тоа време ко сега 50,најдобар напаѓач на Милан воопшто бар за мене,Руи Коста 35 мил......а знаеш овие кога играа во Милан,кога Милан беше денешна Барса. Ама тогаш Берлу не жалеше пари,кога рече ќе гради тим за Европа даде пари и изгради,исто рече и сега Летово ќе сме изграделе тим за Л.Ш.
Добро,ако тој тим почнува да си го вика Манчестер Сити,или Барселона Берлу ок,ама ова не е тим за Л.Ш.
Ко прво види во кој контекст е спомнат Кака па после почни да ми ги раскажуваш жалопојките како Милан правеле играчи,бла бла правеле ама у купувале.
И незнам што ТИ си очекувал бе пријателе ама ако за тебе играчи како Аквилани,Тисоне,Мороне,Кретоне значат добар трасфер период за мене а бога ми и за секој нормален фан откако ќе му ветат мистери,иксови,курови,палови и тим за л.ш. не значат.