Лесно ти е тебе, ти не си Лет 3, не треба да се грижиш ни за имиџ ни што или како си напишал.... јас мора да пазам оти многу деца овде на форумот растат и созреваат читајќи ги, памтејќи ги и повторувајќи ги моте мисли, идеи, зборови.... На моите плеќи лежи тешко бреме кое само админите (прекрасни особи, феноменални луѓе) можат да го разберат.Ако бе, нека си ја отслужи казната ко маж, што се лигавите. Правила си се правила, кој не ги почитува добива санкција. Крај.
животот е суровја ја јао оу оу оу оу оу оооо охоууууу... очекував бољи камбек.
и тежокживотот е суров
хахахахахаххахахахахахахаххааххахахахаа .. Леле човечеЧоек в затвор ќе го клат па има право да прошета низ дворо некој сат да земи воздух, да протегне нозе.... значи во теко на бано да може секој баниран да има пристап по сат два на форумо (нешо ко шетња по кругот). може на пример од 11 до кај 1 поручек и после пак назад в самица.(бан).
И кој друг ако не Николина со некоја lame слика.
ХАХАХААХАХ колку е само lame сликатаИ кој друг ако не Николина со некоја lame слика.
шо се смееш ма ти. јас повеќе мислев на текстотХАХАХААХАХ колку е само lame сликата
Али фактот дека е правена во пеинт од страна на прваче е неминовен.шо се смееш ма ти. јас повеќе мислев на текстот
па што има тука лошо? ај не знаеше др шо да кажеш па со ова ми се вадиш, а?Али фактот дека е правена во пеинт од страна на прваче е неминовен.
Добро утро.еве ме...
Ме заеба признавам. Се чуствувам заебано сеа.па што има тука лошо? ај не знаеше др шо да кажеш па со ова ми се вадиш, а?