Продавам - Купувам

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Да, имаат одгледувачница за Хаски, малите се по 400 евра.
Адреса и телефон ти кажа членот погоре.
--- надополнето: Aug 29, 2011 7:54 PM ---

Одгледувачница не е исто со Продавница ...

Одгледувачница е кога човек зима една раса и комплетно се посветува на таа раса што ја одлгедува, и се труди да има се подобри и поквалитетни кучиња со појака и поздрава генетика.
Јаоооооооооо, ама скупо, сигурен си дека се по 400 евра?????????

L

Lu

Гостин
Јаоооооооооо, ама скупо, сигурен си дека се по 400 евра?????????
СигурНА сум :)
Незнам што е тука чудно Хаските да коштаат 400 евра ???
Јас би рекла дека 400 евра е евтино за тие Хаски, доволно е само да им го погледнеш педигрето и се ќе ти стане јасно ;)

Член од
2 септември 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Барам на подарок германски овчар (вучјак) додека некој подарува нека ми се јави на моб 072 252 806 :)

L

Lu

Гостин
Барам на подарок германски овчар (вучјак) додека некој подарува нека ми се јави на моб 072 252 806 :)
Оф лелелее, незнам по кој пат е кажано на темава дека расни кучиња не се поклонуваат.
За да ти подари некој расно куче треба или да си му добар пријател на човекот што има кученца, или пак да сте роднини.
А расно куче на непознат човек никој не подарува...

Доколку немаш пари да купиш расно куче (во случајов Германски овчар) можеш да отидеш до стационарот Вардариште или да исконтактираш со овие друштвата за заштита на животни ( Срна, Анима мунди, Вдоми ме и сл... ) и можеш да си добиеш на подарок некое слатко мешанче.

Член од
11 октомври 2011
Мислења
2
Поени од реакции
1
S

Sheldon Cooper

Гостин
Prodajem stence basseta. Stenci su kompletno vakcinisani + protiv besnila. Majka je iz Slovacke, otac iz Madjarske. Stenci imaju svu potrebnu dokumentaciju i cip. Imaju veliki potencijal za izlozbe. Socijalizovani su, vole ljude, zivotinje pogotovo decu.
Ovo je moja stranica http://www.orejaslargas.com/

Mozete me kontaktirati na mail office@orejaslargas.com ili na telefon +381646689933

http://www.youtube.com/watch?v=Zp-A-QMKqLM
може на македонски?

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31

Се подарува ова мачорче.Старо е месец дена, со стекнати хигиенски навики, прочистено од внaтрешни и надворешни паразити. За сите заинтересирани контакт на маил magi.magi984@gmail.com

F

FuckYouAll

Гостин
Доколку немаш пари да купиш расно куче (во случајов Германски овчар) можеш да отидеш до стационарот Вардариште или да исконтактираш со овие друштвата за заштита на животни ( Срна, Анима мунди, Вдоми ме и сл... ) и можеш да си добиеш на подарок некое слатко мешанче.
Веб страна, емаил нешо за контакт имат ?

M*O*N*A

~*Kitekatus*~
Член од
20 јуни 2007
Мислења
99
Поени од реакции
31
Веб страна, емаил нешо за контакт имат ?
anima.mundi.sk.mk@gmail.com- ова е официјалниот маил, а на facebook можеш да ги најдеш како група-анима мунди здружение за заштита на животни.
Се надевам дека ке си најдеш некое слатко пријателче во Вардариште, имаа преубави кученца.

FeliXxX

Нинџа
Член од
27 април 2010
Мислења
808
Поени од реакции
282
тражам да купам хаска..но продавачот да биде од штип или некаде во близина за да се договориме...ако има некој дирекно преку кајгана нека ме контактира у порака

Член од
29 август 2008
Мислења
2.646
Поени од реакции
931
Ве молам тој што го има земено кутрево од центар кај олимписки базен да го врати, ако сака ке средиме за мала хаска само нека го врати кутрето зошто е сериозна работава, вчера брат ми од преморенст што ја бараше мораше да прима инфузија и е на апчиња за смирување, кучево му значи се, затоа ако има уште човечност во вас ве молам да го вратите кучето..

http://img802.imageshack.us/img802/6006/photo0409.jpg

Kajgana Shop

На врв Bottom