Екстремна модификација на компјутерското куќиште

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Дали ви е здосадено од црното барокно компјутерско куќиште? Добро де нека е и сиво исти котиледон е. Можеби следниве слики ќе ви дадат инспирација за покул, поурбано, потанцувачко, поперверзно, поизнатетовирано, по трагач по авантура - куќиште....

Види интима е веќе ова, у интима не се чачка али олеснете се... Дали би го трансформирале вашето куќиштте у нешо вакво, сигурно имате некоја фикс идеја ( мејби куќиште Анета Наковска онака со грудима уај ноат) ...

П.с И да вакво куќиште грев е да се чува на земја... Може и у регал али поентата е некој да го види.

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618
Сликиче да ставиш, идеја можеби,ако не ти останува да тоа - ерективно да се воодушевуваш.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Веќе една дискусија во ЧДА што се бара :)

Me likes it. :)

Божино

4815162342
Член од
27 јуни 2007
Мислења
8.603
Поени од реакции
13.301
Него стварно добра идеја е ова, не мора да се оди до олкави екстреми, али ко што знаеме како се врти модата, можеби во иднина сите ќе гледаме куќиштето да биде направено да „одговара“ во собата. Првото ми е баш онака, хардкор. :)

sasha4fiercef

Титула по желба
Член од
9 август 2011
Мислења
167
Поени од реакции
64
И шо да коментираме ние сеа?
"Лилаа, колку се убави" -.-

отвараш теми во кои што неможе да се развие дискусија

Има разни видови на модификации, мене нај нај ми се оние од alienware ...

Forrest Gump

низа1
Член од
12 ноември 2009
Мислења
7.038
Поени од реакции
29.618

Во овој случај изгледот дефинитивно може да ве измами, она што на прв поглед е пијано, всушност е куќиште во кое се сместени, Core i7 процесор, 6GB RAM, 1TB SATA Хард Диск и дополнителна графичка карта за двата 20 инчни монитори. Главниот монитор е 24 инчен.

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Има некој потопено цела машина во минерлно масло за подобро ладење? Освен дискот и цд ромот? Како во аквариум?

MasteR_#0

Addict
Член од
16 мај 2010
Мислења
3.154
Поени од реакции
879
Представи ја идејата некаде може некој ќе се најде да инвестира во неа.
Такво куќиште веќе постои, барем доле види дека пишува Lian Li, ако барем си слушнал за нив, ќе ти стане јасно.

~DaRko

Поштен лопов
Член од
29 март 2009
Мислења
5.888
Поени од реакции
2.481
низ македонија има мајката вакви?
одма земам ако предходно не ме стрефи инфаркт од цената

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Аааа сакам ваквооо... Само не толку екстремно, некое што ќе ми одговара со собата. Најдобри ми се тиа вонземјанските

Kajgana Shop

На врв Bottom