Продавам - Купувам

L

Lu

Гостин
http://www.reklama5.mk/Details.aspx?ad=CFvdFUbX3OM=&type=&new=&file=uxYFy7VMG7ObgS155d6dig==&q=iUgNPUAwz4WJJBrb ERxQQ== se prodavaat AST vnuci na DON KING OF RING svetski sampion i tatko sampion na makedonija i srbija poveke informacii na mob. 075 530 211 itnoooo eftino !
Добро бе уште ли не ги продадовте, гледам одамна ставаш огласи за кутрињава ?
Инаку екстра е леглото навистина со добра крв се кучињата, дури би рекла дека и цената им е доста ниска за Стафорди со таква крв и генетика :)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723
ајде и тука да пишам ако има некој со хаски или што чека / или што познава некој што чека/има хаски за продавање нека каже :) :)

Член од
23 август 2011
Мислења
5
Поени од реакции
0
Член од
17 ноември 2008
Мислења
343
Поени од реакции
15
Добро бе уште ли не ги продадовте, гледам одамна ставаш огласи за кутрињава ?
Инаку екстра е леглото навистина со добра крв се кучињата, дури би рекла дека и цената им е доста ниска за Стафорди со таква крв и генетика :)
cenata e 250 eur zavisi od kade se lugeto ako se od sk. mozi popust LU ako ima nekoj zainteresiran pisi mi vo poraka ke te molam FALA na ubaviot komentar za kucinata inace od mn dobra linija se :)

L

Lu

Гостин
Барам машки џуџест пинч за парење.
Јас се знам со една што има мажјак Џуџест Пинчер па ќе ја прашам :)
А твојот Пинчер има ли педигре и што боја е ?
--- надополнето: Aug 23, 2011 7:04 PM ---
ајде и тука да пишам ако има некој со хаски или што чека / или што познава некој што чека/има хаски за продавање нека каже :) :)
Inner Vision ги имаат најдобрите Хаски во цела МК.
http://www.innervision.com.mk/

--- надополнето: Aug 23, 2011 7:10 PM ---
cenata e 250 eur zavisi od kade se lugeto ako se od sk. mozi popust LU ako ima nekoj zainteresiran pisi mi vo poraka ke te molam FALA na ubaviot komentar za kucinata inace od mn dobra linija se :)
Важи, јас бидејќи контактирам и се знам со еден куп кучкари , ќе се распрашам дали некој сака АСТ , па ако најдам човек ќе ти пишам :)

Инаку кученцата се стварно екстра, го знам јас дедото DON KING OF RING светскиот шампион, а и таткото е екстра примерок, за таква крв можам да кажам дека цената 250 евра е ПРЕефтина и стварно е штета некој да пропушти вакви кутриња за толку ниска цена.
Поздрав, ако најдам заинтересирани ќе ти пишам ;)

methMKD

Евроскептик
Член од
18 јануари 2011
Мислења
1.826
Поени од реакции
723

Важи, јас бидејќи контактирам и се знам со еден куп кучкари , ќе се распрашам дали некој сака АСТ , па ако најдам човек ќе ти пишам :)

Инаку кученцата се стварно екстра, го знам јас дедото DON KING OF RING светскиот шампион, а и таткото е екстра примерок, за таква крв можам да кажам дека цената 250 евра е ПРЕефтина и стварно е штета некој да пропушти вакви кутриња за толку ниска цена.
абе инер вижн да ама мн се скупџии не ми се ни прашува таму 600 евра ќе ми каже некој по чил да не знаевте :D

L

Lu

Гостин
абе инер вижн да ама мн се скупџии не ми се ни прашува таму 600 евра ќе ми каже некој по чил да не знаевте :D
Најскапи се но затоа и се најдобри :)
Епа тогаш барај по огласите Пазар3 / Реклама5 и сигурно ќе најдеш нешто поевтино.

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292

Каде се наоѓаат овие Inner Vision, во Скопје ли?????? И само Хаски имаат и колку ги даваат од бебиња?????????? ПОзззззззззз.

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.782
Поени од реакции
11.336
Каде се наоѓаат овие Inner Vision, во Скопје ли?????? И само Хаски имаат и колку ги даваат од бебиња?????????? ПОзззззззззз.
Кликаш на линкот, во контакт имаш све, многу е просто

Owner:
Stefan Mitrevski

Adress:
street: 474 number 15
City: Skopje
Post Code: 1000
Republic of Macedonia

Phone: +389 2 3114938
Mob:+389 75 43 77 25
Mob:+389 71 90 84 77

E-mail & MSN:innervisionkennel@hotmail.com

E-mail:
innervisionmk@hotmail.com

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
Кликаш на линкот, во контакт имаш све, многу е просто

Owner:
Stefan Mitrevski

Adress:
street: 474 number 15
City: Skopje
Post Code: 1000
Republic of Macedonia

Phone: +389 2 3114938
Mob:+389 75 43 77 25
Mob:+389 71 90 84 77

E-mail & MSN:innervisionkennel@hotmail.com

E-mail:
innervisionmk@hotmail.com

Да бееее, пишува дека се во Скопје, ама ова е продавница, така????????

Zakon4eto

ПОЧЕСЕН ЧЛЕН
Член од
27 август 2011
Мислења
1.377
Поени од реакции
292
А каде се наоѓаат????????

L

Lu

Гостин
Да, имаат одгледувачница за Хаски, малите се по 400 евра.
Адреса и телефон ти кажа членот погоре.
--- надополнето: Aug 29, 2011 7:54 PM ---
Епа што е???????????
Одгледувачница не е исто со Продавница ...

Одгледувачница е кога човек зима една раса и комплетно се посветува на таа раса што ја одлгедува, и се труди да има се подобри и поквалитетни кучиња со појака и поздрава генетика.

Kajgana Shop

На врв Bottom