Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Извадоци од биографијата на Гери Невил посветени на тоа како САФ се справувал со тие што се правеле поголеми ѕвезди од клубот, читајте и гледајте што е авторитет

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...son-man-make-break-you.html?ito=feeds-newsxml
И сеа шо им значи тоа „фенот“? Ги фаќа за коса? :D И све сум си мислел дека дешавката со копачката, на тоа место сами биле Бекс и Ферги :)

И сеа шо им значи тоа „фенот“? Ги фаќа за коса? :D И све сум си мислел дека дешавката со копачката, на тоа место сами биле Бекс и Ферги :)

хахахаха фризерница : D Не бе таква е фразата, типична англиска :) во смисол нешто престрого :)
--- надополнето: Aug 28, 2011 8:22 AM ---
БТЊ, го спуштив од замунда season review-oт од требл сезоната и го изгледав, можам да кажам дека фудбалот што сме го играле цела сезона тогаш ептен потсеќа на овој што го играме оваа сезона. Солскер = Чичарито :) И ако мислите дека ова денес за нас се стресни мечеви, какви имало тогаш омг :pos: :cuc: :eek:

САФ - Бербатов останува во Јунајтед
--- надополнето: Aug 28, 2011 8:24 AM ---
БТЊ, го спуштив од замунда season review-oт од требл сезоната и го изгледав, можам да кажам дека фудбалот што сме го играле цела сезона тогаш ептен потсеќа на овој што го играме оваа сезона. Солскер = Чичарито :) И ако мислите дека ова денес за нас се стресни мечеви, какви имало тогаш омг :pos: :cuc: :eek:

И после ме прашуваат зашто имам залистоци на косата? :pos:
--- надополнето: Aug 28, 2011 8:25 AM ---

Дечки после кој сака и може слободно да дојде во Бренд заедно да го проследиме мечот, гарантирана добра атмофера и дружење како и секогаш и секако кој сака може да се зачлени на лице место, бидејќи крајниот рок е 1 септември доколку некој сака да добие и бесплатна маичка со дизајнот што го постирав тука неколку страни наназад.
--- надополнето: Aug 28, 2011 9:08 AM ---
dimitri-anderson-danceiujo.gif

Дечки после кој сака и може слободно да дојде во Бренд заедно да го проследиме мечот, гарантирана добра атмофера и дружење како и секогаш и секако кој сака може да се зачлени на лице место, бидејќи крајниот рок е 1 септември доколку некој сака да добие и бесплатна маичка со дизајнот што го постирав тука неколку страни наназад.
--- надополнето: Aug 28, 2011 9:08 AM ---

ако може пак да ја постираш не сум ја видел

луѓе видов едно видео од Давила новиот играч на челзи ... не го сакавме ние?

^ Ај сеа стај го и голот во дресот на Евертон (се надевам знаеш за кој зборам) :D

Џаоли
Match day a?
Ке тепаме?
Мора да тепаме, очекувам дебакл да доживее AssAnal. Руни х2, Чичарито и Нани :)
Ај поздрав и уживајте во Masterpiece-от што ке го приреди Јунајтед.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom