NelTu
Coffee addict
- Член од
- 1 август 2011
- Мислења
- 2.370
- Поени од реакции
- 7.013
^Ај постирај го тој, сличен вкус имаме XD
p.s. Ја на темава пошо за 2 години свадба ќе праам нали..xD
i hope you like it.
^Ај постирај го тој, сличен вкус имаме XD
p.s. Ја на темава пошо за 2 години свадба ќе праам нали..xD
answer anyone ?е чим може... би сакал да ја прашам NelTu што и е толку убаво у тој нејзиниот фустан?
друго. кажете ми кога се купуваат венчаници и костуми (за момчето) кој плаќа тоа? машкото на женското и купува фустан и обратно или секој сам своето? а во завизност од одговорот би сакал и уште нешто да ве прашам ама тоа ке биде за цел женски пол на форумов..
машкото купува: фустан, чевли, прстен, и злато ( нараквица, ланче, обетки ) за невестата а невестата го купува костумот, и чевлитее чим може... би сакал да ја прашам NelTu што и е толку убаво у тој нејзиниот фустан?
друго. кажете ми кога се купуваат венчаници и костуми (за момчето) кој плаќа тоа? машкото на женското и купува фустан и обратно или секој сам своето? а во завизност од одговорот би сакал и уште нешто да ве прашам ама тоа ке биде за цел женски пол на форумов..
И мене прерамките не ми се баш по мерак, посебно таа што оди преку вратот. Без нив мислам поубаво би изгледал, но тоа не е проблем тие лесно може да елиминираат.Овој е мојот венчален фустан, 29038590 %!
Од кога го видов на нет се заљубив, само таму горе тоа или скроз ќе го нема или ќе има некои измени, инаку тој си е .
Исто, исто. Малце поднавиткана косата, со некој додаток или бидејќи не ја трпам баш пуштена, фатена нешто како ова:И мене прерамките не ми се баш по мерак, посебно таа што оди преку вратот. Без нив мислам поубаво би изгледал, но тоа не е проблем тие лесно може да елиминираат.
Инаку би сакала косата да ми е пуштена, може само еден цвет во неа и нежна шминка без никакви други додатоци. Не сакам пренатрупаност.
Таруно, па некои жени менуваат неколку фустани во текот на денот, а поготову во ресторанот вечерта кога треба да се игра.Жени, ќе си дозволам да ви прокоментирам на темава, на индиго чалд на првата слика фустанот е деееем секси, а пак на вага25 цурата е дееем секси. Јас тие две би ги искомбинирал
Инаку еден совет од машко (сакате прифатете, сакате не) гледајте со фустанот да можете да седнете на столче. Знам дека сите сакаат да изгледаат раскошно и имаат разни мечтаења за својот фустан како од бајка, ама на неколку свадби што сум бил невестата си го газеше фустанот од што беше предолг и не можеше ни оро да игра, а на други пак не можеше да седне на столче од тоа како се вика не знам пластичното под фустанот што се става за да изгледа како бабура.
Инаку многу сте ми срцки на темава.
Е тоа е веќе паметно.Таруно, па некои жени менуваат неколку фустани во текот на денот, а поготову во ресторанот вечерта кога треба да се игра.
Јас лани бев на една свадба, невестата имаше огромен фустан од сабајлето и во матично. Кога стигнавме во ресторан, се сликаше со големиот фустан и после тоа се пресоблече во едно мини фустанче за да може да игра. До крајот на вечерта остана во тоа малото ( :
ednostaven e i ubav i + bez korpa eОвој е мојот венчален фустан, 29038590 %!
Од кога го видов на нет се заљубив, само таму горе тоа или скроз ќе го нема или ќе има некои измени, инаку тој си е .
pa ne znam koj plajka za fustanot, ama ne e loso idniot mi maz da mi ja plati vencanicataanswer anyone ?
Јас мислам дека момчето го плаќа фустанот на невестата.. а невестата (тоест родителите на невестата ) го плаќа костимот на момчето... бар така е по некои наши правила тука у велесовpa ne znam koj plajka za fustanot, ama ne e loso idniot mi maz da mi ja plati vencanicata
--- надополнето: Aug 27, 2011 1:04 PM ---
pa ne znam koj plajka za fustanot, ama ne e loso idniot mi maz da mi ja plati vencanicata