СУГС Јосип Броз -Тито

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Цеце е ѕвер бе :D
Уште на почеток ако се истакнеш на пример да збориш на час за лекцијата онака да даваш твои мислења и ставови, после до крај ќе си немаш проблем (барем така ни беше нас). Социологија никогаш не учев, а еве 2 години си иам 5ка :D
Е сеа знаат часовите да бидат досадни, ама ако седиш у последна клупа секогаш ќе најдеш што да правиш :D
Значи конечно излегла од климактериумот :) Кај нас беше 10 минути се смее, останатите 30 минути се дере зошто во рок од секунда променила расположение :)

Bojan Van Buuren

Колектор
Член од
11 април 2008
Мислења
8.394
Поени од реакции
12.058
Значи конечно излегла од климактериумот :) Кај нас беше 10 минути се смее, останатите 30 минути се дере зошто во рок од секунда променила расположение :)
И кај нас знаеше некогаш да се случи тоа, ама ипак ретки беа таквите часови :D

Член од
16 јануари 2009
Мислења
2.733
Поени од реакции
1.068
Јас можам поопширно да објаснам за Златко,он гаеше “посебен„ однос со нас.
Дечкото е гњида,да нема недоразбирање.Типот има цел да ти лупне кец па макар и ти да не си го заслужил,нормално 1 ти пишува на цела графа да нема место за уште 2 оцени за да неможеш да поправиш,е сеа ако добиеш 4/5 таа мораш да земаш микроскоп за евентуално да ја видиш.
на почеток се праеше добар,еднаш дојде изнервиран и си почна да лупа кецови.
среќа кирца имало кај тебе кој да се побуни кај мене имаше неколку на полагање заради златко кој мора да кажам дека на тие од неговиот дел на скопје(чаир,топаана и слично) им попушташе ептен.
нас ни кажа кај има ученици што сум им предавал во 2ра ќе ги земам и во 3та.
Ебате Гадот ебате(со извинување)

Член од
24 јуни 2011
Мислења
26
Поени од реакции
0
Ачкоска нема да ти е класна сигурно.Она ќе е на 3та.Се е топ кај неа само што многу тешк осе оправдува.Мислам дека нема ни да ти предава.Иначе како за прв час која и да ти е класна ипак нема да е строга(за сите важи освен за Љубица).Пиши ги сите што ќе ти предаваат па ќе видиме кој знаеме.
Иначе и ја чекам да видам кој ќе ми е класен.Олга зборат ако ти е класна дека хемија слаби оцени не ставала во нејзин клас плус и лесно оправдувала.
Ти си сега за трета, така? Братучетка ми ми рече дека класот на Ачковска (твојот) сега ќе биде трета, и они ќе си имаат нова класна така да оваа би требало да биде класна на прва. Сега, незнам можда грешка била. Мада, ако не ми се падне класна/класен по биологија убаво би било да е по математика, ама некој/а добар или добра за да ми попушта пошто предметов го мразам од дното на душата.:D И Кирца, мислам дека знам две деца од твој клас, па можда и тебе те знам од негде.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ти си сега за трета, така? Братучетка ми ми рече дека класот на Ачковска (твојот) сега ќе биде трета, и они ќе си имаат нова класна така да оваа би требало да биде класна на прва. Сега, незнам можда грешка била. Мада, ако не ми се падне класна/класен по биологија убаво би било да е по математика, ама некој/а добар или добра за да ми попушта пошто предметов го мразам од дното на душата.:D И Кирца, мислам дека знам две деца од твој клас, па можда и тебе те знам од негде.
Не мора да значи, во трета се ротираат класните меѓу класовите од истата година, зошто има мешање по смерови. Ако има математичко Б, ондак 99% на нив ќе е Ачковска класна.

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Сигурно знаеш али во трета сите избираат различно подрачје.Ако не се лажам она секад била на Природно-математичко Б зошто само таму се учи биологија во четврта.Е сеа мислам дека или на Б или на математичко а ќе е.Али може и да е на прва којзнае.Цел мај ја немаше збореа болна е никој ништо не ни кажа што и е.

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Што е со странава http://josipbroztito.edu.mk/ ? И во Пеинт да ја правеле ќе беше подобра.

Член од
21 август 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Еј, ај ако не ве мрзи опишете го првиот ден у ЈБТ :)

Гладиус

notusually
Член од
14 август 2008
Мислења
5.508
Поени од реакции
1.728
Како што се сеќавам јас, ќе ве соберат во аулата доле, ќе баботи педагогот (односно, нашата веќе е у пензија, друга е сеа педагог), па ќе баботи директорката околу саат време се на се заедно. Класните кои ќе бидат ќе седат на маси и секој класен ќе станува, ќе се претставува и ќе почне да ги чита имињата на тие што се кај него во клас.
Како завршува тој со читање, си ги собира учениците и си оди во училница на прв класен час, а по него станува следниот класен и се се повторува натаму :)
Е тука е веќе индивидуално од професорот што и како ќе прави. После тоа ве пуштаат дома секако :)

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Ми кажаа дека ваљда класна ќе ми е Сузана Арсова.Па ја знае некој оваа да каже нешто?
Иначе предавала вовед во право.

Член од
21 август 2011
Мислења
8
Поени од реакции
0
Аа и да ве прашам... Од основно десетина деца се запишавме во ЈБТ. Со колку би се паднала во клас? :rolleyes:

Кирца

Монк
Член од
7 април 2008
Мислења
7.051
Поени од реакции
2.289
Аа и да ве прашам... Од основно десетина деца се запишавме во ЈБТ. Со колку би се паднала во клас? :rolleyes:
Па и нема некое правило за такви работи.ЈБТ е,ако фатат врски деца може и сите да сте во една,ако не во 2-3 ќе сте.

Член од
27 август 2011
Мислења
1
Поени од реакции
0
Мене изгледа Марга по англиски ке ми биде класна,па ќе ве замолам да пише некој ако знае каква е како класна. :)

Kajgana Shop

На врв Bottom