- Член од
- 13 март 2011
- Мислења
- 2.281
- Поени од реакции
- 2.001
у ваа тема не се гласа, имаш другаЈас гласам да ве банираат сите што го серете лет 3.
у ваа тема не се гласа, имаш другаЈас гласам да ве банираат сите што го серете лет 3.
оваа тема преставува кампања за собирање на потписи за одбанирање на Let 3у ваа тема не се гласа, имаш друга
одбанирање на Let 3 не значи банирање на "сите шо го серат" Let 3оваа тема преставува кампања за собирање на потписи за одбанирање на Let 3
има ли уште една ваква тема отворено слична на мојата?No shit.
Мислам дека го знам типот шо ја отвори таа другата тема :S
Ете слика од последната собиранка:И што ако го одбанираат? Форумов стана ко нацистичка германија, недај боже да пробаш сеир да фаќаш или нешто офтопик да напишеш.
Dont try to fight the system kids, try to change it.
Спомените се добри работи затоа чувај ги како очите во главата.Ете слика од последната собиранка:
Од лево кон десно: Isak Keyten, Mac)), дебелиот е Toneh, Мистичен, Acid, позади Acid стои Dzish, до него е Metalcore а позади стојат Tonchie и јас.
Јас сум сапунот во позадина.Ете слика од последната собиранка:
Од лево кон десно: Isak Keyten, Mac)), дебелиот е Toneh, Мистичен, Acid, позади Acid стои Dzish, до него е Metalcore а позади стојат Tonchie и јас.
Ја као и увек сум сликачот. Sorry Tonchie веќе те наместија.Ете слика од последната собиранка:
чудам се јас кој ја сликал слика па толку е убава, значи до авторот е тоа......Ја као и увек сум сликачот. Sorry Tonchie веќе те наместија.