Колку деца би сакале да имате?

Колку деца би сакале да имате?

• Вкупно гласачи
    1.142
Член од
12 август 2009
Мислења
32
Поени од реакции
10
Сакам да имам три деца не ми е важно дали ќе бидат машки или женски важно да бидат живи и здрави,а имиња ми се свиѓаат женски Анастасија,Михаела,Фросина а машки Александар,Дамјан и Македон

Belle

A Jedi
Член од
12 април 2009
Мислења
1.006
Поени од реакции
552
Сакам 3, ама кога ќе размислам не би сакала да бидам трудна 3 пати. Така да 2.

Chanel

I feel like a tiny bird with a big song!
Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
2 деца, првото машко а второто женско.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Би сакал 10 (мртов озбилен)
Па шо мислиш, порано нашите прадедовци и прабаби колку деца имале? Затоа сеа опаѓа и наталитет и све .. :confused:

Он-топик ... 3 ..

Chanel

Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Што ако првото биде женско?
Па ништо, тоа било судбина, иако со овој тек на медицината веќе ништо не е невозможно и скоро секаде по Net. има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Па ништо, тоа било судбина, иако со овој тек на медицината веќе ништо не е невозможно и скоро секаде по Net. има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.
Нема такозвани "рецепти" живи глупости се тоа

Chanel

Член од
22 мај 2011
Мислења
478
Поени од реакции
307
Нема такозвани "рецепти" живи глупости се тоа
Баш напротив, медицината е толку напредната во последниве години, што веќе дава и резлутати. Нормално, ништо веќе не е 100% сигурно, но за овие "рецепти" се зборува на големо во светската јавност. Исто така има и советувалишта во најпознатите клиники кои им овозможуваат на идните родители да си го изберат полот на детето.

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.042
Поени од реакции
2.130
Баш напротив, медицината е толку напредната во последниве години, што веќе дава и резлутати. Нормално, ништо веќе не е 100% сигурно, но за овие "рецепти" се зборува на големо во светската јавност. Исто така има и советувалишта во најпознатите клиники кои им овозможуваат на идните родители да си го изберат полот на детето.
Знаеш ..не верувам во такви работи..и плус на крај не е ни толку битно дали детето ти е машко или женско ..најбитно е да биде живо , здраво ..а овие рецепти кога ке ти дојде време пробај ги и ако "работат" јави ми ...:sneaky:

Член од
12 мај 2009
Мислења
5.830
Поени од реакции
2.922
три деца само ако има услови(пристојна плата,подобра издршка и слично),а ако не доволно ми е две па макар и да запнам за подобра плата;)
--- надополнето: Aug 23, 2011 9:09 PM ---
постојат такви работи ама не би сакал и покрај напредна медицина секогаш има нуспојави затоа не си играј со природата значи што е посигурно медицината или господ како ќе реши машко или женско за мене сеедно ми е само да има радост;)

T

Tetro

Гостин
има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.
Не. Има само напредна медицина, која не е дозволена сеуште. Може да биде некој ден, ако биде сигурна по околината (да нема последици).

Член од
7 февруари 2005
Мислења
688
Поени од реакции
76
Убаво е деца и 3 и 4 ама кога ќе размислиш оти нема да може да ги изгледаш како што треба зашто да се мачиш, така да едно до две максимум, за да не се мачат и они и јас :)

Член од
29 јануари 2010
Мислења
1.619
Поени од реакции
1.551
Па шо мислиш, порано нашите прадедовци и прабаби колку деца имале? Затоа сеа опаѓа и наталитет и све .. :confused:

Он-топик ... 3 ..
Имале зашо немале струја и немале шо да праат навечер па ај... иначе сакам деца највише на свет озбилно...:)

L

.Lost Angel.

Гостин
Дефинитивно сакам да имам 3 женски:D и едно машко а за имиња најверојатно мојата девојка/идна сопруга ќе ги каже имињата нормално дека нема да прифатам стари имиња... :D
--- надополнето: Aug 25, 2011 12:14 AM ---
Убаво е деца и 3 и 4 ама кога ќе размислиш оти нема да може да ги изгледаш како што треба зашто да се мачиш, така да едно до две максимум, за да не се мачат и они и јас :)
Зашто да не можеш нормално ќе си најдеш добра работа и жената да ти работи така да кога има работа има и пари ;)

Kajgana Shop

На врв Bottom