S
Sheldon Cooper
Гостин
затоа Владава напраи 1 евро квадрат сега се си има смисла..Сакаш да кажеш, ако некому оваа ноќ му дадеш 1 (ЕДНО) евро, тоа како да си му дал 1,000 евра?
затоа Владава напраи 1 евро квадрат сега се си има смисла..Сакаш да кажеш, ако некому оваа ноќ му дадеш 1 (ЕДНО) евро, тоа како да си му дал 1,000 евра?
????????????.....a ne vi e smesno koga ostavate na mrtov da pie po litro ili dve voda......
малку претера зар не мислиш? јас како атеист сум неутрален (нешто ко судија меѓу христијаните и муслиманите) и сметам дека малку претера со изјавава...da na grobista
Smesno zar ne?A koga se oblekuvaat mrtvite vo minic sukna, tesna, so 15cm stikli, tasna, najomileniot karmin i plus dzeparlik, za kade lugjeeeee, a zaboraviv i vencalniot prsten????Za kade?Na koncert da ne ke odi???Ke i pee Jennifer lopez mozebi?
И што ти е поентава? Демек оние што ги третираат така мртвите нечинат? А оние кој ги попаруваат со врела вода како кокошки пред кубење чинат?da na grobista
Smesno zar ne?A koga se oblekuvaat mrtvite vo minic sukna, tesna, so 15cm stikli, tasna, najomileniot karmin i plus dzeparlik, za kade lugjeeeee, a zaboraviv i vencalniot prsten????Za kade?Na koncert da ne ke odi???Ke i pee Jennifer lopez mozebi?
ниту едните ниту другите не чинат! а ти си полн со предрасуди и стереотипи па незнаеш што зборуваш..Jas preterav????Pa uste kakvi postovi nemam procitano.I toa ja krivat verata zatoa sto nekoj se mrdnal so pamet i ja tepal zena mu... i svasta, sto mnogu poveke go ima kaj nemuslimanite.Ama koga ke se slusne musliman, auuuuu pa toa e nenormalno, pa verata vaka, pa taka.Islamot e kriv za nekoj sto se pomrdnal. Nema potreba od ismejuvanje.Ako si ateist bidi si, no ne ismejuvaj.Zosto ne napravi nekoja komparacija so hristijanstvoto?
Nisto ne pisav sto e laga.A toa za mrtovcite e spored religija, sto site go pravat, a ne poedinecen, kako vie sto vregate, ili najdete nekoja osoba, pa ja krivete cela vera.Zar ne mislis taka?
Poentata=smesna vera, nelogicna, detska.Pameten veruva vo realno, a ne vo nerealno.Mrtov covek ke ti pie voda i posle verata im e prava.Abe ajde.Pa normalno, toa e verata=higiena.Ke se banja, normalno.A sto tebe ti e posmesno sto se banjaat, otkolku sto gi prakaat na modna pista?И што ти е поентава? Демек оние што ги третираат така мртвите нечинат? А оние кој ги попаруваат со врела вода како кокошки пред кубење чинат?
До кога со вакви ниски удари? Толку ли немате ниво на кое со аргументи ќе дискутирате? Мора вакви смешни и ниски удари да користите?
Чекај сега......Нели збориме за мртвите? Ако е смешно да ги облекуваш како за на модна писта, тогаш не е ли смешно да ги бањаш....?! Каква хигиена кога нели во земја ќе ги закопаш?! И јас колку што знам тоа не е ни бањање, туку вие мртвите ги поливате со вриена вода додека не им паднат сите влакна од телото, нели? Или можеби грешам?Poentata=smesna vera, nelogicna, detska.Pameten veruva vo realno, a ne vo nerealno.Mrtov covek ke ti pie voda i posle verata im e prava.Abe ajde.Pa normalno, toa e verata=higiena.Ke se banja, normalno.A sto tebe ti e posmesno sto se banjaat, otkolku sto gi prakaat na modna pista?
посмешна вера од Муслиманската немам видено, CopyCats у секој поглед, шамијата* од христијаните е земена (да добро прочита, шамијата е христијански обичај и жена не смее да влезе во црква со непокриена глава - а колку тоа се почитува е друго прашање), сунетот и нејадењето свинско од евреите а Куранот е целиот копи-пасте од Библијата и Тората со мали измени..... а сликава на босански што ја прикачи беше ВРВОТ... :palmface:Poentata=smesna vera, nelogicna, detska.Pameten veruva vo realno, a ne vo nerealno.Mrtov covek ke ti pie voda i posle verata im e prava.Abe ajde.Pa normalno, toa e verata=higiena.Ke se banja, normalno.A sto tebe ti e posmesno sto se banjaat, otkolku sto gi prakaat na modna pista?
Прегледај го приврзокот 33274
Muslimanskata vera e smesna? Za se sto ima dokazi?Hahah ,a slikata na bosanski sto ja prikaciv bese vrvot, eve ke ti prikacam uste edna, pa da se utepas cela vecer od smeenje
Прегледај го приврзокот 33280
немој со ова доказиве ќе се преобратам од атеист во муслиманчо хахаха