Фан Клуб: Тетекс - Тетово

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Aj take neka bide kamo da trgna raboteve na arno ama ja pak stoim na istoto tvrdenje bez kvalieteten fudbal nema publika gjabe i taja sto doaga doma saka da vidi pobeda eve ja sakam da vidim pobeda a ne igranje igracke ok ja znam situacijata za malu ke propadnevmo sve toa ok sea smo kj sto smo..neka igraa motivirajgi sea plata zemaa igraj bre brat i tia 500,700 publika dosle fudbal da gledaa epa sea ne tepas naredna gubis psole igras so pojak tim toa ti se prostua i svaka utakmica sve pomalu i pomalu e tokmu toa e toa sto gi brka navijacite od stadion neprofesionalizmot eve sum gledal mizerni itakmice slabi ekipe selski 1 pa 2 liga razni ova vise ovaja serija e krajnost nema tue moabet nema opravduanje.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
So vakov Teteks i najgolemite entuzijasti i optimisti t.e navijaci na Teteks ke izguba volja i zelba da ida na stadion a ne pak onie da gi privleces pomalu zagreanite ili neutralnite pa kako be ti mi zboris nemale treninzi cuda ne se znaele abe pare oni zemaa e ako zemaa ke trcaa po 40 stepena ce trcaa ke se truda ako treba i ke gina a ako nego ne go bidualo za fudbaler neka se otkaze ili pak ako ne e svesen sam upravata neka ne angazira takvi debiloidni igraci abe cel zivot da treniras i da neznaes da sutnes pa sramota e toa i sakas navijaci da ima posle pa kako ke motiviras navijac da navija za nekogo kogo kur ne go boli dali igral neigral trcal netrcal ceka mesec da projde i plata da zeme ok e sve e za pare i toa razbiram ama daj be malu zasluzigi mie ne baramo barselona,messi itn malu trud zelba i uste nesto 20 god se borevmo son ni bese da igramo u 1 liga docekavmo i sea tolku euforijata zavrsi vidovmo kako e u 1 liga nisto posjajno od 2 isti selski ekipe stadioni od nive i livade gotovo sea vise ne e interesno porano u vtora liga bese pouboo na stadion idevmo ednas godisno so skendija ili kup so vardar ili nekoja pojaka ekipa ama bese dozivllaj toa straden za fudbal cekas celo vreme i 90 min maksimun a vise se zasitivmo ne ni e interesno svaka nedela fudbal sve poslabo i poslabo i nema filing se gubi,i pazite imamo minus od makedonskatifoscena ne smo bile aktivni :))))) ne iskaraja nema materijal zname,ne smo se slusale...:)) itn. V/T 1988
Не тропај само од памет, размисли пред да пишеш нешто.
Играчите не са криви за ништо, со толку малку тренинзи и со ниедна пријателска пред почеток на првенство, сега засега са супер. Имамо само еден пораз до сега и тоа со Металург, а нерешените против Охрид и Силекс заслуживмо да ги добиемо. Се труда максимум, неможе сега кривицата да се тражи кај нив.
И за другово, може ти си идел еднаш или два пута годишно, ама има и такви што иделе и цела сезона да го гледаа Тетекс, без разлика дал играл у Брвенца, Јегуновце или Тетово.
За играта на Тетекс не е наша кривица тоа такви играчии наоѓа нашата управа ама ќути барем постои Тетекс како клуб знаемо свите колку беше тешка работата у клубов средија нешто да се надевамо дека ќе се среди клубов ;) Инаку македонскатифосцена може к*р да пуши :) Минусите од почетокот на сезонава ќе ги оправдамо од наредниве утакмице кажав не од неделава пошто знаеш како е у Лешок са свитте ама од наредна утакмица очекуем многу јако да биде !
Абе баталите ги дечурланата на фејсбук, кој к*р са они па да кажуаа минуси едно друго. Војводи ида на стадион за Тетекс, не да им докажуаа на нив нешто.

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
Не тропај само од памет, размисли пред да пишеш нешто.
Играчите не са криви за ништо, со толку малку тренинзи и со ниедна пријателска пред почеток на првенство, сега засега са супер. Имамо само еден пораз до сега и тоа со Металург, а нерешените против Охрид и Силекс заслуживмо да ги добиемо. Се труда максимум, неможе сега кривицата да се тражи кај нив.
И за другово, може ти си идел еднаш или два пута годишно, ама има и такви што иделе и цела сезона да го гледаа Тетекс, без разлика дал играл у Брвенца, Јегуновце или Тетово ................................................................................................................................................................. :)))))))) hahaha me iznasmea sega ziti sve ti ako imas pojce od mene ideno na stadion i u brvenca,jegunovce,tetovo 2 liga 1 liga ja glavava na trupce ke ja staem...i da so sileks,ohrid nasi bea be utakmicete samo uste da tepavmo :)) o sminkeri nejce za fudbal saka noge trcanje brat nemale igrano prijatelski e golemi kurci so kogo ke igrale prijaelski so fk gradec,fk ovce pole :))) da i ako gi igrale tia bi se uigrale i ela doprigi lele majko ova ako e trudenje maksimum i ova ako im e maksimumot tesko idnina na teteks so vakvi fudbaleri i daj be doma da nemoes da tepas selski ekipe sramota e toa abe i da nezname da igras ke gi pritiskas so pritisok a ne oni primaa gol ne be brat ic ne im cue se smea ka nisto da ne bilo epa zatoa vake ako produzimo borba za opstanok ne ni bega.

Ivica^

Confident Liar
Член од
14 август 2007
Мислења
11.401
Поени од реакции
16.631
:)))))))) hahaha me iznasmea sega ziti sve ti ako imas pojce od mene ideno na stadion i u brvenca,jegunovce,tetovo 2 liga 1 liga ja glavava na trupce ke ja staem...i da so sileks,ohrid nasi bea be utakmicete samo uste da tepavmo :)) o sminkeri nejce za fudbal saka noge trcanje brat nemale igrano prijatelski e golemi kurci so kogo ke igrale prijaelski so fk gradec,fk ovce pole :))) da i ako gi igrale tia bi se uigrale i ela doprigi lele majko ova ako e trudenje maksimum i ova ako im e maksimumot tesko idnina na teteks so vakvi fudbaleri i daj be doma da nemoes da tepas selski ekipe sramota e toa abe i da nezname da igras ke gi pritiskas so pritisok a ne oni primaa gol ne be brat ic ne im cue se smea ka nisto da ne bilo epa zatoa vake ako produzimo borba za opstanok ne ni bega.
Не за џабе се праа припреме, да се уигра играчите, да се спрема физички и тактички за сезоната која почнуе. Да е таке ти ко што викаш ниедна екипа нема да иде на припреме, туку едноставно ќе си ги собере играчите и цело лето ќе го дрва до кј Август дур почне првенство и директ на утакмица ќе иде.
Многу битен дел се припремите, макар и у нашава полуаматерска екипа, битно е играчите да се запознаат меѓусебно, да знаат на кој каде му е местото на терен, кој со какви квалитети располага и слично. Не е тоа турнирон на спортски па ај ќе напраемо екипа да изиграмо некоа утакмица.

И побогу, употреби некој интерпункциски знак у постојве.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
hahaha me iznasmea sega ziti sve ti ako imas pojce od mene ideno na stadion i u brvenca,jegunovce,tetovo 2 liga 1 liga ja glavava na trupce ke ja staem...i da so sileks,ohrid nasi bea be utakmicete samo uste da tepavmo :)) o sminkeri nejce za fudbal saka noge trcanje brat nemale igrano prijatelski e golemi kurci so kogo ke igrale prijaelski so fk gradec,fk ovce pole :))) da i ako gi igrale tia bi se uigrale i ela doprigi lele majko ova ako e trudenje maksimum i ova ako im e maksimumot tesko idnina na teteks so vakvi fudbaleri i daj be doma da nemoes da tepas selski ekipe sramota e toa abe i da nezname da igras ke gi pritiskas so pritisok a ne oni primaa gol ne be brat ic ne im cue se smea ka nisto da ne bilo epa zatoa vake ako produzimo borba za opstanok ne ni bega.
Значи колку биле глупи свите, даваа паре за припреме и слични работе. Место да собера екипата еден ден пред утакмица и да играа...тиа месец дена претходно. Тоа ти е, непрофесионалци. Им треба еден месец за да се врата у форма. :tapp:

Смеј се ти, ама изгледа појма немаш од фудбал. Постов ти нема никаква врска. И убоо ти рече Ивица, аман почни да ставаш знаци. Очи ќе истера некој дур ти ги прочита постојте.

Незапирливи 1903/87

Изгорен за Вардар
Член од
20 јули 2011
Мислења
3.530
Поени од реакции
10.233
Јас неможам да дочекам Тетекс - Вардар :D се знае кој се најдобри во Македонија !!! КОМИТИ И ВОЈВОДИ, најдоброто од МАКЕДОНИЈА !!!

Член од
7 јуни 2011
Мислења
4.281
Поени од реакции
3.314
Не за џабе се праа припреме, да се уигра играчите, да се спрема физички и тактички за сезоната која почнуе. Да е таке ти ко што викаш ниедна екипа нема да иде на припреме, туку едноставно ќе си ги собере играчите и цело лето ќе го дрва до кј Август дур почне првенство и директ на утакмица ќе иде.
Многу битен дел се припремите, макар и у нашава полуаматерска екипа, битно е играчите да се запознаат меѓусебно, да знаат на кој каде му е местото на терен, кој со какви квалитети располага и слично. Не е тоа турнирон на спортски па ај ќе напраемо екипа да изиграмо некоа утакмица.

И побогу, употреби некој интерпункциски знак у постојве.
Не му работа дугмето :D

Член од
26 јули 2011
Мислења
39
Поени од реакции
41
lelelle bravo vie ste bile koj od koj popameten alal da vi e, pokraj toa sto ste dobri poznavaci na nasiot makedonski fudbal za teteks pogotovo, pa uste ste i lingvisti,lektori itn :))) bravo ne gi karajte ljudive aman :))) a za ova sto nemam aber od fudbal gadno si se zaebal brat mozem profesor da ti bidem pogotovo za nasive sostojbe u koj se naoga momentalno fudbalov...i daj kazimi od kogaj ides ti aktivno na stadion,pa da znaem dali ima osnova da praem moabet i da trosim zboroj.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
^ Чим викаш дека можеш професор да ми бидеш, нека биде таке. Крај на дискусијава, немам намера да се расправам ;)

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
11-ти Октомври - Тетекс одложена за у вторник. Што им е филмов на овја од ФФМ не ми е јасно????

Војводи1988

Војводи 1988
Член од
15 август 2011
Мислења
22
Поени од реакции
11
11-ти Октомври - Тетекс одложена за у вторник. Што им е филмов на овја од ФФМ не ми е јасно????
боље брат ќе може да се напрае гостуење у Прилеп ваке на 27 никој не ти иде у Лешок свите! идемо у Прилеп +16 Карта и превоз 50 денара ;)

Член од
7 октомври 2009
Мислења
310
Поени од реакции
151
боље брат ќе може да се напрае гостуење у Прилеп ваке на 27 никој не ти иде у Лешок свите! идемо у Прилеп +16 Карта и превоз 50 денара ;)
Уууп скопје подалеку од прилеп.... ајде сеа тиа што бистреа памет да кажа што е зашто е

Kajgana Shop

На врв Bottom