Ако имаш се положено од зимски семестар сите ќе ги запишеш, но нема да имаш изборен, дека ќе поминеш 35 кредити.а ќе можам ли на пример сите да ги запишам или не може
Поточно 3,33 евра по кредит.За упис на трет семестар т.с II година треба повторно да ги плаќаме оние трошоци за компјутери,за тетратки и сл.?слушнав некои информации дека од 12 почнува нз колку е точно ..и уште едно прашање како ќе оди плаќањето на партиципација мислам за државна 3,(нешто )евро *кредит од предмет или 100 евра како во прва..фала однапред
Najtezok ti e menadzment, ovie drugive se polesni za razlika od prva so znam vise si vtora i znaes kako e sto e samo trba da si sednes da cuis i nemas gajleМоже ли некој онака од добра волја да ми каже кој од овие предмети е најлес кој најтежок за учење и за полагање
основи на маркетинг
основи на менаџмент
основи на дигитална економија и
финансиски менаџмент
и дали се потешки од овие во прва година однапред фала
17 ili 18 mislamKolegi sto mislite za toa da se odi na ispit ekonomija so dobro nauceni prasanja? se sekjava nekoj so kolku poeni se polozuva?
a ne 30? nekako mi e malku 18 za na ispit ama ok,tnx17 ili 18 mislam
а колку поени носи вкупно да не знае некојa ne 30? nekako mi e malku 18 za na ispit ama ok,tnx
Ти убави желби си имаш, ама тешко некој од тука да може да сподели искуство кога сите сме сеуште студенти За едно 2 - 3 години здравје може ќе ти споделам јас, ако се случи нешто такводали сте размислувале за кариера во странство, но со наше образование? лично јас, сакам менаџмент и претприемништво; финансиски менаџмент; или здравствен менаџмент ..
да се влезе во средно голема фирма, некаде во странство ( Уса, Канада ) би било доста добро, со оглед на нивните плати + бенефициски пакети ..дали некој/а ја има прогурано оваа идеа до крај, или слабо?
znam deka sekoe prasanje nosi po 2 boda, e sega mislam deka bea 30 prasanja ama neznam sigurnoа колку поени носи вкупно да не знае некој
ne be cel nosi 35a ne 30? nekako mi e malku 18 za na ispit ama ok,tnx
Се проаѓа со 18 или 19 прашања, одприлика да имаш 38 поени, се зависи од бодовите на прашањатаKolegi sto mislite za toa da se odi na ispit ekonomija so dobro nauceni prasanja? se sekjava nekoj so kolku poeni se polozuva?