Сакам да знам...

• Креатор на темата Креатор на темата King B
  • Време на започнување Време на започнување

King B

Bears. Beets. Battlestar Galactica.
Член од
24 јануари 2011
Мислења
1.801
Поени од реакции
4.076
.. да свирам гитара ама ЕПИК, да ми трчаат типци да им се потпишам на маица или нешто!
Сакам да знам и уште еден јазик, чисто пошо колку јазика знаеш, за толку луѓе вредиш:)

Што сакаш ти да знаеш? :)
ex. инструмент, јазик, флертување, квантна физика, танго итн итд..

Сакам да го знам јазикот на птиците. Сакам да знам како е да бидеш авион. Сакам да знам какво е чувството кога би имал дванасет милијарди четиристотини дваесет и осум милиони и триста и осумдесет и шест илјади двесте шеесет и два долари во ќеш кај мене.

И јас сакам да знам да свирам на гитара,но сестра ми вика да учам шпански затоа што тогаш ќе сум бил посенсуален тип и ќе сум бркал повеќе женски.Може и двете зашто да не ќе бидам Карлос Сантана.

So kolku si me varala ?

A i sakam da znam koj mu gi skrsil zubite na sefot, da mu cestitam. :cuc:

сакам да знам дали има светла иднина за граѓаниве на нашава земја.
сакам да знам какво е чуството да имаш мноооогу пари.
сакам да знам што следи после смртта.
сакам да знам што се има на другите планите.
скам да знам повеќе работи :)

Сакам да знам зошто не ви е јасно дека темава не е во ЧДА туку во Општи муабети?

Дајте прекинете со непотребни коментари!

Сакам да знам дали некогаш ќе се освести и опамети овој глупав народ
Сакам да знам на кој ден на нашето премиерче ќе му дојде крајот
Сакам да знам дали во нашава земја ќе тргне некогаш нешто на подобро

Сакам да знам кога ќе дојде денот кога луѓето ќе престанат да озборуваат и ќе се интересират само за нивни сопствени работи и нема да го пикат носот каде што не им е местото.
Сакам да знам кога ќе дојде денот кога човек што не лаже и е искрен ќе биде повеќе ценет и вреднуван.
Сакам да знам кога ќе дојде денот кога за да бидеш вработен нема да имаш потреба од врски туку според тоа колку вредиш и колку си способен да ја работиш таа работа.
Сакам да си ја видам иднината на мојот живот.
Сакам да ѕирнам во лабораториите и да видам дали имаат пронајдено лек против ракот и дали тие го кријат.
Сакам да знам дали на светот ќе му дојде крај.
Сакам да знам зошто на денешен ден луѓето гледат да му наштетат на било кој само затоа што на нив не им успеало нешто.
Сакам да знам дали ќе бидам среќна.
Сакам да знам какво е чуството да се возиш покрај море со кабриолет.
Сакам да знам да украсувам торти. итн.....

....сакам да знам зошто виршлите доаѓаат во пакување по 10, а кифлите за хотдог во пакување по 8?
Можда некој сака дупли хот-дог?

Сакам да знам француски јазик. За шмекање ми е.

Сакам да знам како да се оттарасам од сите физички потреби, сите мои несовршености...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom