- Член од
- 23 август 2011
- Мислења
- 113
- Поени од реакции
- 46
I da te prasam, tvoite bioloski roditeli sto napravija dali uste se obiduvaat da stapat vo kontakt so tebe i kolku vreme pominalo od togas i kako go nadmina seto toa?
23 години имам, удри математика.I da te prasam, tvoite bioloski roditeli sto napravija dali uste se obiduvaat da stapat vo kontakt so tebe i kolku vreme pominalo od togas i kako go nadmina seto toa?
убила ме простоќа шо би рекла pillowQueen .. за жал кај постариве тоа е сосем нормално..Најтешкото прашање беше “ Дете ти чиво си “?
Е ај како да им кажамОд бабами!
Кажи им сам свој.Најтешкото прашање беше “ Дете ти чиво си “?
Е ај како да им кажамОд бабами!
дел од твојот текст ме потсети на клиповУх имам како немам на 7 години ме слупа кола некако преживава но психички ми требаше да се вратам долго време а додека се враќав сите ме задеваа , често бев тепан малтетиран.... едно што научив е дека немаа никакви чуства уживаа во тоа што го прават и поради тоа одбив да си создадам круг на пријатели така што сега и ги немам некако сум асоцијален едноставно се плашам или се дружам со девојки се почесто
Ова е дефинитивно едно од најгрдите чувства. Кога некој прави нешто за тебе не зашто сака да ти помогне туку зашто те сожалува, што автоматски те прави понижен и од помала вредност.не сакав луѓето околу мене да бидат со мене само од сожалување.. не ми требаше тоа.. ми требаше вистински пријатели.. на кои нема да им биде интересно да слушаат за периодот додека бил пред умирање и после тоа.