Или Requiem for a dream. Зашо у последно време популарна е, на се ја ставаат, од реклами за прашок за перење до кампања на политичка партијаИ јас сум LET 3!
(во позадина Wind of change од Scorpions)
остави фб ова е камапања под име и јас сум let 3 има голема разлика од фбсе чудам
--- надополнето: Aug 23, 2011 7:25 PM ---
хахааа ова ме потсеќа на оние групине порано на фб шо беа..
Za site sto sakaat da se odbanira let3 <3
само напомени му кога ке остава он постови да се потпише доле да знаеме дека е од него мислењето и договорете се во кој термин ке пишувате само пазете да не се скарате на крај за профилов на кајганаморе добра идеја
ќе работиме во две сменисамо напомени му кога ке остава он постови да се потпише доле да знаеме дека е од него мислењето и договорете се во кој термин ке пишувате само пазете да не се скарате на крај за профилов на кајгана
уаххааххахаа
Мислиш на Lux Aeterna од Clint Mansell ? =)Или Requiem for a dream. Зашо у последно време популарна е, на се ја ставаат, од реклами за прашок за перење до кампања на политичка партија
ајде сеа барај кандидати кој ке одат од врата на врата да собираат потписи само мрдни зашо банот му е 7 денаостави фб ова е камапања под име и јас сум let 3 има голема разлика од фб
ќе одам бит пазар таму ќе собирам или на гратскиот плоштат ќе си земам масичка еден тефтер од 3000 страници за да ги собере потписите и едно квалитетно пинкалоајде сеа барај кандидати кој ке одат од врата на врата да собираат потписи само мрдни зашо банот му е 7 дена