Па шо мислиш, порано нашите прадедовци и прабаби колку деца имале? Затоа сеа опаѓа и наталитет и све ..Би сакал 10 (мртов озбилен)
Што ако првото биде женско?2 деца, првото машко а второто женско.
Па ништо, тоа било судбина, иако со овој тек на медицината веќе ништо не е невозможно и скоро секаде по Net. има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.Што ако првото биде женско?
Нема такозвани "рецепти" живи глупости се тоаПа ништо, тоа било судбина, иако со овој тек на медицината веќе ништо не е невозможно и скоро секаде по Net. има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.
Баш напротив, медицината е толку напредната во последниве години, што веќе дава и резлутати. Нормално, ништо веќе не е 100% сигурно, но за овие "рецепти" се зборува на големо во светската јавност. Исто така има и советувалишта во најпознатите клиники кои им овозможуваат на идните родители да си го изберат полот на детето.Нема такозвани "рецепти" живи глупости се тоа
Знаеш ..не верувам во такви работи..и плус на крај не е ни толку битно дали детето ти е машко или женско ..најбитно е да биде живо , здраво ..а овие рецепти кога ке ти дојде време пробај ги и ако "работат" јави ми ...Баш напротив, медицината е толку напредната во последниве години, што веќе дава и резлутати. Нормално, ништо веќе не е 100% сигурно, но за овие "рецепти" се зборува на големо во светската јавност. Исто така има и советувалишта во најпознатите клиники кои им овозможуваат на идните родители да си го изберат полот на детето.
постојат такви работи ама не би сакал и покрај напредна медицина секогаш има нуспојави затоа не си играј со природата значи што е посигурно медицината или господ како ќе реши машко или женско за мене сеедно ми е само да има радостБаш напротив, медицината е толку напредната во последниве години, што веќе дава и резлутати. Нормално, ништо веќе не е 100% сигурно, но за овие "рецепти" се зборува на големо во светската јавност. Исто така има и советувалишта во најпознатите клиники кои им овозможуваат на идните родители да си го изберат полот на детето.
Не. Има само напредна медицина, која не е дозволена сеуште. Може да биде некој ден, ако биде сигурна по околината (да нема последици).има "рецепти" за зачнување на машко или женско бебе.
Имале зашо немале струја и немале шо да праат навечер па ај... иначе сакам деца највише на свет озбилно...Па шо мислиш, порано нашите прадедовци и прабаби колку деца имале? Затоа сеа опаѓа и наталитет и све ..
Он-топик ... 3 ..
Зашто да не можеш нормално ќе си најдеш добра работа и жената да ти работи така да кога има работа има и париУбаво е деца и 3 и 4 ама кога ќе размислиш оти нема да може да ги изгледаш како што треба зашто да се мачиш, така да едно до две максимум, за да не се мачат и они и јас