Бисексуалност/Лезбејство

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Секој си има право на избор,нема сега на форумов да убедуваме,тераме,да сватат некој дека тоа е во ред-или дека не е!сепак ова е македонија,не е запад,и баш не се прифатени хомосексуалци,а јас воопшто не ја оправдувам таа љубов,сепак ретко кој родител ке прифати неговото дете да е педер или лезбејка,па колку и да го сака,незнам мене тоа не мие нормално

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
јас вака размислувам. тоа ипак е некое срање кое као и увек е дојдено од запад. педери и лезбејки мрзам поради неколку причини.
1.Ако било така немало да постои машко и женско

2.утре на твоето дете(нормално посвоено) ке го учиш да биде педер или лезбејка
3.нели е сепак гадно да глеаш како двајца типци се шљапаат:nenene:
4.детето значи добива автоматски 2 татковци или 2 мајки и како ке вика мама перса и мама станка или тато јанко и тато петко
нема логика сето тоа. тоа е мое мислење кој како сака нека сфати
не е дојдено од запад, постои пололго одколку што ти си мислиш
1.Сексот не мора да служи едниствено за репродукција
2.Затоа сум против посвојување на геј двојки
3.Да гадно ми е ама не ми кога се шљапаат две женски па така се неутрализира
4.:pos2:
Јас сум само среќен што не се намножиле толку па да почнат и машки да ми се пуштаат:nenene:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
гледам сега лезбејство цвета и од 13 години свашта.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
Јас еднаш на година две посакувам да сум педер
Ко ќе дојди време за варосвање. Ко ќе треба да се тргаат мебели, креваат теписи, ко ќе треба цел ден да се помрднува скалата и мачкаш угоре - удолу со јарецот...
Еее си мислам блазе си му на педериштата, двајца мажи се им е полесно отколку мене со жената, де не можи ова да поткрени де не можи она да поттурни.

bella

*HOT*
Член од
8 јуни 2008
Мислења
407
Поени од реакции
27
Јас еднаш на година две посакувам да сум педер
Ко ќе дојди време за варосвање. Ко ќе треба да се тргаат мебели, креваат теписи, ко ќе треба цел ден да се помрднува скалата и мачкаш угоре - удолу со јарецот...
Еее си мислам блазе си му на педериштата, двајца мажи се им е полесно отколку мене со жената, де не можи ова да поткрени де не можи она да поттурни.
ооо извини,ама не ги вреѓај жените дека не се за ,,машки работи,, лично од искуство ти кажувам дека јас и мама сами си белиме откако тато почина,белење,чистење,кревање,се сами!

Член од
13 октомври 2007
Мислења
69
Поени од реакции
7
luge fakt e deka site sme biseksualni i prifatete go toa,nemojte da ziveete so tolku predrasudi

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
luge fakt e deka site sme biseksualni i prifatete go toa,nemojte da ziveete so tolku predrasudi
Дојди ти со уш една другарка, ќе имаме тројка, ќе си терам ќејф со двете, значи бисексуален ќе сум. Јееј.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
Не значи ако си ти сите треба да бидат.
Кај женските од секоаш има поголем процент на бисексуалност ради шо уште од мали идат за рака мочаат кењаат, за разлика од машките шо знат сами да си го држат и си организират натпревар во мочање.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
69
Поени од реакции
7
Кај женските од секоаш има поголем процент на бисексуалност ради шо уште од мали идат за рака мочаат кењаат, за разлика од машките шо знат сами да си го држат и си организират натпревар во мочање.

vidi vaka i kaj maskite i kaj zenskite ima ista doza na biseksualnost i toa e fakt,dokazano e,kolku i da se protivis ti si biseksualen,samo toa kaj nekogo se manifestira na eden,kaj nekogo na drug nacin,kaj nekogo i ne se manifestira,ama ete dokaz za tvojata biseksualnost e toa sto ti si go sakas tvoeto telo,se obozavas....ili ako imas kompleksi i ne si zadovolen so sebe,toa e poradi toa sto ti sepak se sakas,sakas tvoeto telo da go istaknes.......i iako mnogumina ne priznavate,site dlaboko kopneete da imate seks so sebe,samo sto toa e sepak dlaboko vo vasata podsvest

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
vidi vaka i kaj maskite i kaj zenskite ima ista doza na biseksualnost i toa e fakt,dokazano e,kolku i da se protivis ti si biseksualen,samo toa kaj nekogo se manifestira na eden,kaj nekogo na drug nacin,kaj nekogo i ne se manifestira,ama ete dokaz za tvojata biseksualnost e toa sto ti si go sakas tvoeto telo,se obozavas....ili ako imas kompleksi i ne si zadovolen so sebe,toa e poradi toa sto ti sepak se sakas,sakas tvoeto telo da go istaknes.......i iako mnogumina ne priznavate,site dlaboko kopneete da imate seks so sebe,samo sto toa e sepak dlaboko vo vasata podsvest
Ако се сакам себеси, значи дека сакам да си се ебам?
Ако не си се сакам, уствари пак сакам да си се ебам, ама помалце убаво ќе ми биде.
Нешто грешка си, кој те излажал оди да си ги бараш парите.

И да, кажи ми каде и кој докажал дека сите во себе имаме доза на бисексуалност.

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Ти бе кога заспиваш прст у гз си буташ изглеа а? Ако толку е вистина тоа што го зборуваш дека сите сакаме да имаме секс со себе, знаеш дека нема воопшто да се сексаат машките со жените? Жените ќе го изгубат најмоќното нивно оружје, ќе почнат они да молат (наместо ние да ги молиме) ние ќе ги одјебеме дека поубаво ќе ни е сами со себе, и ќе стане хаос во земјава. Ебеш ти антракс, сида, сарс, нуклеарки и се. Армагедон гомна да јаде колкав неред може таков секс да направи...

И да..имаш женска или?

Член од
6 ноември 2007
Мислења
848
Поени од реакции
44
Абе мене тие работи ми се одвратни да гледаш двајца мажи кај што се бакнуваат е грозно а не камоли и другото..Знам дека и од страна на психолозите е потврдено дека се работи за луѓе со здрав ум,ама за мене тие луѓе не се во ред..И природата го покажува тоа дека треба мажот да биде со жената,со тоа што тие се единствениот клуч за продолжување на животот..Маж со маж или жена со жена не може да го направи тоа..

kusi

glory for man utd
Член од
12 мај 2008
Мислења
295
Поени од реакции
3
секој си има право да одбере со кој пол ке биде независно дали е тоа маж или жена мене не ми смета тоа воопшто секој има право да управува со својот живот и никој нема право да му каже што да прави или со кого ке се секса:toe:

Член од
13 септември 2007
Мислења
5.785
Поени од реакции
4.028
негде имам прочитано дека ова(женски да одат по нужда во групи) се случувало од најсатри времиња затоа што жените биле лесна цел за напад,пример меѓу племиња,биле послаби и кога биле сами тешко се бранеле,затоа одлеле во групи.
така е останато до денес.
за разлика од мажите кои можат сами да се бранат

енивеј.
ја лично неам ама баш ништо против хомосексуалци.
познавам еден педер и многу ми беше смешен порано затоа што е премногу женствен и има женствен од,глас и покрети,но сватив дека едноставно таков е,таков се родил,таков и ќе остане.
мене не ми пречи на никаков начин.
би ми било интересно да си правам муабет со него на таа тема но мислам дека не е толку отворен да збори на таа тема.

познавам и една девојка која вели дека е лезбејка(иако јас мислам дека е бисексуалка)и не би ми пречело да бидам во контакт со неа иако ме праша дали би сакала нешто со нејзе.
убаво и објаснив дека сакам машки и човек е и свати!
сепак ми рече дека е незаборавно искуство и ме советуваше да пробам јас :vozbud:

не знам зашто треба да ги делам луѓето на хомо и стрејт кога полесно ми е на паметни и глупи.
ако некој геј е паметен,би го почитувала исто како стрејт и да е паметен.
пример од форумов ми е мацедалиен кој го сметам за многу паметен тип и го почитувам повеќе од многумина кои се стрејт.

Член од
13 октомври 2007
Мислења
69
Поени од реакции
7
Ако се сакам себеси, значи дека сакам да си се ебам?
Ако не си се сакам, уствари пак сакам да си се ебам, ама помалце убаво ќе ми биде.
Нешто грешка си, кој те излажал оди да си ги бараш парите.

И да, кажи ми каде и кој докажал дека сите во себе имаме доза на бисексуалност.
frojd go dokazal toa

Ти бе кога заспиваш прст у гз си буташ изглеа а? Ако толку е вистина тоа што го зборуваш дека сите сакаме да имаме секс со себе, знаеш дека нема воопшто да се сексаат машките со жените? Жените ќе го изгубат најмоќното нивно оружје, ќе почнат они да молат (наместо ние да ги молиме) ние ќе ги одјебеме дека поубаво ќе ни е сами со себе, и ќе стане хаос во земјава. Ебеш ти антракс, сида, сарс, нуклеарки и се. Армагедон гомна да јаде колкав неред може таков секс да направи...

И да..имаш женска или?
zal mi e sto go citam ova,nemozam da razberam kako lugeto mozat da bidat tolku povrsni,ali dzabe se protivis toa sto go napisav vazi i za tebe

Kajgana Shop

На врв Bottom