Не значи ако си ти сите треба да бидат.
Кај женските од секоаш има поголем процент на бисексуалност ради шо уште од мали идат за рака мочаат кењаат, за разлика од машките шо знат сами да си го држат и си организират натпревар во мочање.
негде имам прочитано дека ова(женски да одат по нужда во групи) се случувало од најсатри времиња затоа што жените биле лесна цел за напад,пример меѓу племиња,биле послаби и кога биле сами тешко се бранеле,затоа одлеле во групи.
така е останато до денес.
за разлика од мажите кои можат сами да се бранат
енивеј.
ја лично неам ама баш ништо против хомосексуалци.
познавам еден педер и многу ми беше смешен порано затоа што е премногу женствен и има женствен од,глас и покрети,но сватив дека едноставно таков е,таков се родил,таков и ќе остане.
мене не ми пречи на никаков начин.
би ми било интересно да си правам муабет со него на таа тема но мислам дека не е толку отворен да збори на таа тема.
познавам и една девојка која вели дека е лезбејка(иако јас мислам дека е бисексуалка)и не би ми пречело да бидам во контакт со неа иако ме праша дали би сакала нешто со нејзе.
убаво и објаснив дека сакам машки и човек е и свати!
сепак ми рече дека е незаборавно искуство и ме советуваше да пробам јас
не знам зашто треба да ги делам луѓето на хомо и стрејт кога полесно ми е на паметни и глупи.
ако некој геј е паметен,би го почитувала исто како стрејт и да е паметен.
пример од форумов ми е мацедалиен кој го сметам за многу паметен тип и го почитувам повеќе од многумина кои се стрејт.